Umar Sadik briljira, i pogađa i asistira! Almerija sve bliža Primeri!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.01.2021.
23:10
Izvor: Sportske.net

Još jedna briljantna partija bivšeg napadača Partizana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Iz meča u meč, Partizanu stižu sve lepše vesti iz španske Almerije.

Razlog je Umar Sadik, donedavno prvi strelac Partizana, a sada najbolji fudbaler Almerije, koja ponajviše zahvaljujući njemu krupnim koracima grabi ka ulasku u elitni rang, što znači i dodatne finansijske bonuse Partizanu.

Večeras je Almerija upisala novu pobedu, ukupno 14. od početka sezone u Segundi, ovoga puta protiv Kasteljona rezultatom 3:1.

Sadik je najpre asistirao Korpasu u 26. minutu meča, za vođstvo Almerije od 1:0, a posle izjednačenja gostiju tokom drugog poluvremena, Nigerijac je u 76. minutu postigao gol za novo vođstvo domaćina od 2:1.Centaršut sa leve strane, Sadik najviši u skoku i udarcem glavom šalje neodbranjivu loptu u levi ugao gola gostiju. Ovo mu je već 11. gol u Segundi ove sezone.

Samo minut kasnije, trijumf Almerije je potvrdio Kuensa, koji je postavio konačnih 3:1.

Almerija sada deli drugo mesto sa Espanjolom, obe ekipe imaju po 45 bodova. Prva je Majorka sa tri boda više, ali i utakmicom više u odnosu na Almeriju i Espanjol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF THE JUNGLE♢⭐♢⭐♢⭐
Sunday, 31.01.2021
11:02

Kakva asistencija, kakav gol, šta je sve uradio pre fantastične asistencije i kakav je gol dao glavom, ovo mogu samo vrhunski igrači, a on je na putu da to postane, plus fizičke predispozicije za koje sam i rekao prilikom njegovog dolaska u Partizan da ih nijedan napadač nema na svetu. Napredovao je u Almeriji na polju tehnike i igre glavom, a sve je to mogao i u Partizanu da su znali da ga tehnički dorade do kraja i tek onda prodaju za 20+ M €, a ne da poklone Almeriji desetine miliona €.