Uskoro potpis Nejmara, ovome se niko nije nadao!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 02.02.2021.
16:16
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su se stvari promenile...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Odlazak Nejmara iz Pari Sen Žermena bila je udarna tema prethodnih sezona, Brazilac je imao jasnu nameru da napusti Francusku i preseli se u Barselonu ili Real Madrid, o čemu se mnogo pisalo.

Sada stižu potpuno drugačije informacije i to od čoveka koji je prvi izvestio javnost da će Nejmar pojačati Pari Sen Žermen, radi se o novinaru Marselu Bečleru.

On je najavio ekskluzivno saznanje da će 28-godišnji fudbaler potpisati novi ugovor sa "svecima" i to do kraja nedelje.

Izgleda da su čelnici kluba ubedili Nejmara u uspeh projekta koji im je prošle sezone doneo finale Lige šampiona, trofeja koji je u ovom trenutku prioritet.

Dolazak Maurisija Poketina u Pariz je sasvim sigurno uticao na Brazilca da promeni odluku i on bi trebalo da potpiše novi ugovor koji će važiti do leta 2025. godine.

Prema aktuelnom koji traje do leta 2022. godine, Nejmar je imao bruto godišnju platu od oko 37.000.000 evra, pa posle novog potpisa treba očekivati drugačiju, osetno veću sumu.

Brazilac igra veoma dobro od početka sezone, na 16 mečeva je i pored problema sa povredama uspeo da postigne 13 golova i na to doda još pet asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 02.02.2021
22:37

Od Nejmara se nije cuo da hoce da se vrati u Barci ili da ode u real! Vec se sve culo od vas novinara i vasih nagadjanja, koja kao i obicno u vecini nisu tcna, tako je i sa oko Nejmara, vasa nagadjanja nisu tacna bila!