Uz Ligu šampiona, Salah ima još jedan veliki cilj do kraja sezone

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 16.04.2018.
13:06
Izvor: Sportske.net

Egipćanin ne krije da mu je to velika želja.

Beta/Anthony Devlin/PA via AP
Beta/Anthony Devlin/PA via AP

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah potvrdio je da želi da pobedi Harija Kejna u trci za prvog strelca Premijer lige ove sezone.

Ova trka je dobila posebnu draž nakon što je Totenhem uložio žalbu da se drugi gol u Stouku pripiše Hariju Kejnu, koji sada zaostaje četiri pogotka za Salahom, ali ima i dva meča manje do kraja sezone.

"Neću vas lagati, naravno da mi je to u glavi. Kao što ste mogli da vidite, u subotu su moji saigrači želeli da mi dodaju što više lopti i da mi pomognu. Siguran sam da će i saigrači pomoći Kejnu, kao što u Mančester sitiju pomažu Serhiju Agueru. To je tako, ali na kraju, mi ipak igramo kao tim", rekao je Salah i dodao:

"Da li želim da mi saigrači dodaju više lopti? Uvek, ali oni to svakako i rade. Imamo još četiri utakmice do kraja, oni imaju jednu ili dve više, tako da ću da se posvetim samo svojim igrama, pa ćemo videti",
istakao je Salah.

Liverpul je overio plasman u Ligu šampiona, teško da može da izgubi mesto u top 4, ostaje borba za "ušati" pehar i titula prvog strelca Premijer lige, a možda i "Zlatna kopačka", mada Mesi ima takođe dve utakmice više, a zaostaje samo gol...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Monday, 16.04.2018
16:13

Klop je stvorio bas lepu atmosferu u timu, nema zavisti i najbitnije im je da pobede. Kad je tako zdrava sredina, iskoce pojedini sami, sve ide prirodnim tokom. Nilo se na silu ne gura.

avatar
Blackmamba24
Monday, 16.04.2018
15:10

Ako osvoje LS, zlatna lopta realno

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 17.04.2018
16:01

Ali vidjeces da je nece osvojiti ako uzmu LS iako bi je tim zasluzio 100%

avatar
Monday, 16.04.2018
13:17

Voleo bi da uzme titulu jer je mnogo gotivan lik a i skroman sto mi se svidja kod njega, a ne da place ko npr Nejmar kada ne puca penal.