Uzbuđenja, derbi pripao Liverpulu! Luka razočarao Arsenal, Mančesteru nova pobeda na strani!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.10.2019.
19:28
Izvor: Sportske.net

Zanimljivi mečevi u Premijer ligi.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul je bio bolji rival od Totenhema danas. Nakon pobede nad Crvenom zvezdom "Pevci" su danas pokazali zube šampionu Evrope, mogli su i da slave vrlo lako, a ključni detalj je stativa Sona u drugom poluvremenu.

Na kraju, pobeda domaćina od 2:1 nakon preokreta.

Već u 1. minutu Hari Kejn je uspeo da dovede goste u prednost i Redsi su bili od starta u zaostatku.

Liverpul dosta bolji, imali su nekoliko dobrih šansi u prvom poluvremenu, ali je golman Gazaniga bio odličan večeras.

Do 0:2 Totenhem je mogao kada je Son pogodio stativu iz izgledne situacije, a u jednom od sledećih napada Liverpul stiže do izjednačenja.

Džordan Henderson je uspeo da pogodi iz dobre situacije, odlična završnica kapitena za 1:1.

Potpuni preokret se očekivao, a videli smo ga u 75. minutu. Sadio Mane je prvi stigao do lopte, Orije ga je udario u nogu i sudija je pokazao na penal. Salah siguran, 2:1.

Totenhem je imao loptu u posedu do kraja, ali nije pretio, ostalo je 2:1.

Nova pobeda Mančester junajteda u gostima.

Ekipa Ole Gunara Solskjera je nakon nezaslužene pobede u Beogradu danas slavila protiv Noriča i to veoma ubedljivo sa 1:3 uprkos dva promašena penala.

Već u 21. minutu utakmice Mektominej koristi neopreznost odbrane domaćina i iz prve šutira u sam ugao gola domaćih, bio je to 2000. gol Mančester junajteda u Premijer ligi, to je dostignuće koje nikome još nije pošlo za rukom da dostigne.

Mančester je golom Rašforda povisio prednost u 30. minutu meča, a ističemo i promašene penale Rašforda i Marsijala u prvom poluvremenu.

Marsijal je zapečatio sudbinu domaćih u 73. minutu utakmice, a sve što je domaćin uspeo da uradi jeste gol u 89. minutu preko Ernandeza.

Arsenal je imao sve, domaći teren, prednost od 2:0 protiv Kristal palasa, ali nije uspeo da slavi. Sokratis i David Luiz su nakon samo 9 minuta igre postigli po gol za veliku prednost domaćina.

Ipak, u 32. minutu penal za goste napravljen nad Zahom, Luka Milivojević ne greši, kao što već znate, pa se na odmor otišlo uz rezultat 2:1.

Džordan Aju je iznenadio domaćina u 52. minutu za izjednačenje, a napadi Arsenala nisu urodili plodom, čak ni nakon gola Sokratisa koji je poništen nakon VAR tehnologije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

109 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GagiGGMU
Tuesday, 29.10.2019
17:52

Konacno solidno odigrana utakmica.Imali smo inicijativu skoro sve vreme. Rasford i Marsijal moraju igrati zajedno, menjaju pozicije i tako zbunjuju protivnike i dopunjuju se istovremeno. Mali Dzejms i Mektominej su odigrali dosta dobro, mada je Mektominej imao gresku kod primljenog gola, ali to sada nije mnogo bitno.Garner MORA igrati od pocetka umesto Pereire koji svaku loptu koja dodje do njega mora da sutne. Dok Garner je momak koji ima sjajan pregled igre, odlicne pasove i takav tip igraca je potreban Junajtedu!

avatar
BlueMoon
Monday, 28.10.2019
01:34

Bas me zanima kakva je kvota da ce Celzi zavrsiti iznad Liverpula ove sezone jer Liverpul dijeli povreda Van Dajka(ne zelim ni jednom igracu povredu nego uzimam za primjer) da bude losija ekipa od Celzija.

avatar
_mladen_
Monday, 28.10.2019
14:58

Hahah bas si slika i prilika kluba za koji navijas. :)

avatar
äxwell
Monday, 28.10.2019
15:46

Nemoj se praviti, napisi slobodno sta mislis! Znamo svi da se nadas povredi nekog igraca Lvpa! Mi smo taj Celzi neutralisali i savladali u gostima! Vi tek imate igrati sa njim! Takodje vi ste vec na nivou Celzija! Pateticna odbrana i jak napad! Tu ste vi po jacini, sto i tabela govori!

avatar
No rules
Monday, 28.10.2019
01:25

Sta se desavasa Totenhemom, kakvi nemiri njih muce?! Ljudi ne mogu da se sastave sa sobom 🤔

avatar
äxwell
Tuesday, 29.10.2019
16:41

Ovo je reakciona sezona na ono finale u Madridu! Mnogo velikih ega koji su odustali od Londonskog kluba i zude za nekim drugim klubom..Po kvalitetu bi trebali biti u borbi za titulu..Al mentalno su slabi, a to je uvijek mnogo bitnije od kvaliteta!

avatar
La bestia negra
Monday, 28.10.2019
00:18

Ovaj mali Dzejms najveci folirant koji je krocio u ligu

avatar
äxwell
Monday, 28.10.2019
15:47

Sta je ovaj put uradio?!

avatar
GagiGGMU
Monday, 28.10.2019
21:13

U sesnaestercu je pokusao da zagradi loptu, na njega je naleteo jedan igrac Norwicha odgurnuo ga i sviran je penal

avatar
La bestia negra
Monday, 28.10.2019
18:29

Onaj penal za Junajted sto je sviran,a nije postojao.

avatar
noockey
Sunday, 27.10.2019
23:53

Henderson je kapiten Liverpula voleli ga ili ne covek se nikad ne stedi i zasluzio je gol u derbiju pa da ga je i dupetom dao. Moglo je svasta da bude al bili smo bolji 7 puta. Nema ovo veze sa srecom. Samo da je MO ok. Jos 26 finala.... YNWA

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 27.10.2019
23:43

Sramota je šta rade sudije u PL. Neke odluke stvarno nisu uticale na rezultat ali neke jesu, a poenta Vara je valjda da se te teške odluke olakšaju i da se neke nepravde otklone. Nažalost sada zbog sujete mnogih sudija ima podjednako grešaka kao i prošlih sezona. Danas penal nad Jamesom, juče gol De Bruynea, prekršaj nad Origijem prošlo kolo i još mnogo takvih primjera

avatar
mrancic
Sunday, 27.10.2019
23:34

Liverpul ušao u istoriju.Dobio penal što je njegov napadač sapleo beka pa ga ovaj povukao.Pažljivo pogledati snimak.Liverpul počinje da šlajfuje.Žalosno je da ne osvoji titulu ali sve teže pobeđuje.Loše bi bilo za PL da ga stigne Pep.

avatar
äxwell
Monday, 28.10.2019
15:50

hahahahhah Ovo je najnoviji izgovor! Mogu slobodno reci i najurnebesniji! Sada je Mane sapleo jadnog Orijea!? 😂🤣 Vrv mu i noz zabio pod pleca?! Sta sve necete izmisliti?! A u realnosti Orije umjesto da ispuca loptu on napucao Manea po nozi...Al dobro, razumjem ja zbog cega dolaze ovakvi komentari!

avatar
RedDevilSRB
Sunday, 27.10.2019
22:12

Zadovoljan sam rezultatom a i ofanzivnim pristupom. Napokon da smo postigli više od 2 gola. Junajted treba da kupi Milivojevića makar za ove penale kad im već ne ide. Po meni je problem kad Rašford ne može gol iz penala da postigne. To po meni samo pokazuje da on još nije zreo za ulogu prvog napadača. Čim je to trenutak kad sve zavisi od njega a on kiksne po ko zna koji put to ukazuje na problem i to veliki. Jeste i Marsijal promašio ali je ovo već ne znam ni sam koji penal da ga je promašio Rašford. Opet primljen gol, to me ne raduje pošto imam De Heu u fantaziju. A što se tiče jubilarnog 2000-og gola drago mi je što je to bio MakTominej. Dečko igra kao mator. Srčano, pametno, lepo čita igru, ne plaši se da iznese loptu, da uđe u duel. Iskreno mislim da je zbog ranijih zasluga De Hea zaslužio traku ali Skota vidim kao kapitena i lidera u budućnosti.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 28.10.2019
02:25

Takodjer je i kriv za onaj gol sta su primili. Videces da nece biti igrac od njega, samo moje misljenje.

avatar
mrancic
Monday, 28.10.2019
18:37

Kriv je što sr nije brzo vratio.Ostalo je dramota štoperskog para.Živ nisam kako će se Mekgvajer uklopiti.Taunzebe mora da dobije šansu.U januaru kupiti zamenu za Pereiru koji može da igra u rosteru ali ne i kao starter.Dosta je kupiti B.Fernandeša.

avatar
Adi237
Sunday, 27.10.2019
21:13

Konacno da junajted odigra jednu utakmicu gdje su kreirali sanse i pogadzali golove...drugacije junajted djeluje kad su Marsijal i Rashford u timu puno su opasniji i kreativniji...nadopunjavaju se u napadu mjenjaju mjesta i puno bolje djeluje i uigranije....junajtedu treba jedan dobar kreativac i spic u januaru. A na ljeto ostale kupovine.

avatar
Lakii
Sunday, 27.10.2019
20:57

Jedva cekam hejtere sad.
+6, odlicna igra, Totenham igrao na kontru i ozbiljno su pretili iz istih. Fabinho odlican, kao i bekovi. Koliko oni nama znace. Dobra partija Firminha takodje. 👍

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 27.10.2019
21:32

Sto hejteri? Ovo je jedna od onih sezona kad te hoce, zrela za titulu... Problem za.Liverpul je sto kad tad mora upasti u seriju povreda, nije realno da ovoliko dugo imas kompletnu ekipu. I to sto dosta bitnih utakmica u drugom delu igraju na strani. Prakticno sve derbije sa ekipama koje ce zavrsiti u prvih pet igra u gostima...

avatar
Lakii
Sunday, 27.10.2019
22:19

Pa hejteri poput BlueMoona, koji pametuju uvek Ili NikiCFC 😌 A potpuno se slazem sa ostalim 😌

avatar
BlueMoon
Sunday, 27.10.2019
20:54

Cim zagusti tu je mekan penal

avatar
äxwell
Sunday, 27.10.2019
21:01

Ili jest ili nije!! Obojica znamo da jeste bio! ;)

avatar
_mladen_
Sunday, 27.10.2019
21:04

Tako je, var je izmisljen da Liverpulu pomaze. :D

avatar
Lazar Mandic
Sunday, 27.10.2019
20:53

E moj Arsenale... Emeri ne ume da dominira kad treba... Ima energije ali nema sile i snage u timu... Ne mogu da raznesu nikog normalnog... Sem ponekad...

avatar
Red blood
Sunday, 27.10.2019
20:44

Totenhem je isto pokusao sa Sitijem i uspelo im je.
Ovaj put nije.
Mnogo su oni bolji tim od toga da puste protivnika da im pola meca bude u sesnaestercu.
Realizacija Liverpula mora biti mnogo bolja.
Lovren kad igra,kao da se vrati vreme na Liverpulovu odbranu od pre Van Dajka.
Ali 4 boda iz 2 derbija..nije uopste lose.
Kako je izgledalo na poluvremenu..ovo je sjajno.

avatar
Dexter10
Sunday, 27.10.2019
20:38

Ovo je najgori Arsenal koji sam ja ikada gledao a pratim jos iz doba Anrija...Emeri je veliki omasaj ocigledno...Kod njega Obamejang, Lakazet i Pepe deluju kao Sadik, Suma i Tosic...Jadno kad stoperi daju golove i imaju najbolje sanse tokom utakmice...Nije mi jasno sto je ponisten cist gol Sokratisu, sudjenje ocajno...Ne pamtim kada sam propustio utakmicu Arsenala ali polako je pocelo da me smara da gledam ovaj njihov ruzan fudbal...Kakvo je vreme doslo kad Arsenal igra ruzan fudbal, ta dva nikada ranije nisu mogli zajedno...Najbolj momenat je bio kad su svi izvidzali dzaku, bar je zbog toga vredelo gledati...Najgori kapiten u istoriji kluba...

avatar
Azrael
Sunday, 27.10.2019
20:37

Sramotno sudjenje Etkinsona i njegovih saradnika.
Ono kad mislis da engleske sudije ne mogu biti gore, kad ono posle uvodjenja VAR-a oni sude jos gore.
Tacno sam znao da ce Arsenal prokockati prednost, nije bilo tecne igre, prenos lopte ide neverovatno sporo.
Kad ih niko ne napada njima je potrebno 2 minuta da predju na protivnicku polovinu.
Emeri napolje!

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 27.10.2019
20:37

Junajted poceo da popravlja gol razliku! Ala su se izbezobrazili hahaha

avatar
The Red Army
Sunday, 27.10.2019
21:06

Jos te bole ona 4 komada 😂

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 27.10.2019
21:51

Ma svake noci sanjam ta 4 komada hahaha

avatar
Axwell ciganin
Sunday, 27.10.2019
20:37

Da je bilo malo vise srece, mogla je i petarda da zavrsi u mrezi Pevaca. Opet da je Son dao gol za 2:0, vrlo verovatno da bi Totenhem odneo sva 3 boda. Ovako se osvaja titula. YNWA

avatar
äxwell
Sunday, 27.10.2019
21:02

Polako sa titulom! Dok matematicki nesto neobezbjede ja u to nimalo ne vjerujem!

avatar
CFC-Macedonia
Monday, 28.10.2019
12:43

a jel to bio penal? Sam Mane uvali nogu. Za sto sluzi VAR meni nije jasno?

avatar
The Red Army
Sunday, 27.10.2019
21:08

Samo polako sa tom titulom, jos ni oktobar nije gotov a imali ste vecu prednost u februaru prosle sezone... 4 boda iz dva derbija je sasvim odlicno po liverpul, mada je moglo da bude i 0 bodova, sreca protiv junajteda a sreca i sad kod gola hendersona, covek masi loptu pola metra pogadja u koleno i daje gol 🤷‍♂️😂 ima jos mnogo da se igra

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 27.10.2019
20:35

Strašni Totenhem koji je razbio Crvenu 5-okraku je čak 11. na tabeli, a "nikad jači" Mančester Junajted koji bi izgubio od Partizana da sudija nije pokrao (2 nedosuđena penala) je samo 7. na tabeli, a i po igri i šansama je zaslužio poraz od Partizana. AZ razbio 4:0 PSV u Ajndhovendu, amateri iz Malatije na 2 boda od prvog mesta, a profesionalci Kopenhagena 7 bodova iza lidera u prejakoj Danskoj ligi. Koju priču nam sad pričate?

avatar
The Red Army
Sunday, 27.10.2019
21:08

A partizan koji je na tabeli?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 28.10.2019
19:55
avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 27.10.2019
21:09

Ти да гледаш Јунајтед не би овако писао,штелујеш како теби одговара. Јунајтед на 15 бодова од првог а на 5 од зоне испадања. Сад дали више од једног гола после ко зна колико времена. Тотенхем игра слабије него прошле сезоне ал су и даље јачи од Јунајтеда,то ће табела и показати. Аз не пратим ал ће вероватно бити 15+ бодова иза лидера као по обичају.

avatar
L F C
Sunday, 27.10.2019
20:35

Idemo bre, bravo momci. Odlicna utakmica I zasluzena pobeda. Lose smo poceli, ali brzo smo se trgli I poceli da stvaramo sanse. Izjednacili smo na vreme i zatim smo postigli jos jedan gol I priveli mec kraju. Da je son na 0:1 pogodio bilo bi mnogo teze ali vazna je pobeda. Pohvale igracima, bravo momci svaka cast. Pozdrav braco redsi, idemo dalje.
Y N W A

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 28.10.2019
07:47

Nista niste bolje igralinego sudija vam poklonio penal kao i uvek kad vam ne ide ali dokle cete ovako vedecemo.

avatar
äxwell
Sunday, 27.10.2019
20:33

Uzasno bitna pobjeda! Mirisalo je na jos jedan remi! Pocelo najgore moguce! Sretni odbitak i gol Kejna! Posle se Sparsi u sledecih sat vremena totalno fokusirali na bunker! To im se i obilo od glavu! Lvp i vise nego zasluzeno do 3 boda! Po statistici kao da smo igrali sa Yeovilom!

avatar
NikkiCFC
Sunday, 27.10.2019
21:07

Mislis fortuna kod precke Kejna?

avatar
The Red Army
Sunday, 27.10.2019
21:10

Bili ste bolji slazem se, ali imali ste i srece! Da je son dao gol za 2:0 tu bi bio kraj, a i sreca kod gola hendersona, covek masi loptu pola metra pogadja ga u koleno i daje gol 😂 odlicno ste prosli iz ova dva derbija sa 4 boda, lako je moglo da bude 0 bodova

avatar
NikkiCFC
Sunday, 27.10.2019
20:33

Kako je ovo moguce??? Ajde razumem da jednom, dva puta imas srece ali evo sezonu ipo iz nedelje u nedelju sve moguce i nemoguce ide na njihovu stranu. Son umesto da pogodi zicer i resi utakmicu na za 0:2 par milimetara spasi Liverpul i onda pobedi tako sto Henderson promasi loptu koja udje i onda naravno penal. 3 poena danas, 3 protiv nas, 2 protiv Sefilda, 1 protiv Junajteda i 2 protiv Lestera. To je 11 poena manje kojih treba da imaju. Pa cak je i Sautempton pogodio precku pri 0:0 a onda ovi dali gol u poslednjoj sekundi prvog poluvrema. Ne bi trebalo da su u top4 po kvalitetu!!!

avatar
_mladen_
Sunday, 27.10.2019
21:06

Sam sebi skaces u usta, kakav je Totenhem dao gol ono je strasno koliko su srece imali. Liverpul je imao milion zicera koje je golman nekako odbranio, tako da molim te nemoj vise...

avatar
Dimebag Darrell
Monday, 28.10.2019
01:50

Pusti ga, nije mu lako. :)

avatar
The Red Army
Sunday, 27.10.2019
21:12

Slazem se da ih mnogo srece prati ove sezone, ali bas mnogo ali moras imati i srece nekad... Mada kad pogledas utakmicu bili su bolji od totenhema, mada ne pobedi uvek bolja ekipa na terenu lako je moglo da ode na drugu stranu

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 27.10.2019
20:33

Mozda je i bolje sto je Var ponistio gol Sokratisa,da Emeri bude sve blizi otkazu.Da je ovo normalan klub on i Dzaka bi vec sutra napustili isti.Kapiten kluba onako da reaguje.Dati Frediju prvi tim i samo s klincima da igra do kraja dok se ne otera ovaj sut....

avatar
Bambulica
Sunday, 27.10.2019
20:33

Kome je pripao derbi začelja.? Što se derbija kola ticalo., u opšte nije imalo sumnje KO će izaći kao pobjednik. YNWA

avatar
_mladen_
Sunday, 27.10.2019
20:33

Gol Totenhema kao crtac neki, a akteri Henderson i Lovren, uvek tako bude. 😂 Zasluzili su ovu pobedu, napadali su ceo mec i penal je cist kao suza. Steta zaista sto Ox ili Keita nisu igrali, jer toliko je prostora bilo za sutiranje, koje nema ko da iskoristi. Za mene je Fabinjo igrac utakmice, covek je zverina i rvao se sam sa celom sredinom Totenhema, pritom diktirao je tempo meca svojim pasovima.

avatar
The Red Army
Sunday, 27.10.2019
21:14

Totenhemov gol kao crtac, a sta je sa hendersonovim golom sta je to onda 😂 i onaj zicer sona, mnogo srece imate ove sezone, i protiv utd i lestera ste se provukli i jos par utakmica

avatar
The Red Army
Sunday, 27.10.2019
22:26

Ne nisam to rekao, rekao sam za ovu sezonu, dosta srece stojim iza toga, jeste dominantni u vecini meceva ali i sreca, mada i mora da se ima sreca za titulu, videcemo da li ce se nastaviti

avatar
_mladen_
Sunday, 27.10.2019
21:55

Jos samo nesto, sada ste od luzera prebacili na to kako imaju srece, tim koji ima jedan poraz u 48 meceva ti nazivas srecnim, neka ti bude.

avatar
_mladen_
Sunday, 27.10.2019
21:53

Kad vec nabrajas, onda nabroj sve sanse Liverpula i onda pricaj o nekoj sreci. Nije sreca da se od Lvorena odbija od precke i direktno na glavu Kejna. Protiv Junajteda su se oni provukli nakon onakvog gola, a Lester je kao i Totenhem imao jedan sut u okvor gola. Znam da ti je tesko, ali tim koji napada i uvek se bori 90 minuta je Liverpul...

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 27.10.2019
20:32

Op op eto nas na samo tri boda od arsenala, svemocnog arsenala koji su svi stavljali kao sigurni u top4, interesantno kako njih niko ne pljuje a jos su veci krs nego prosle godine, izgleda da ti luzeri nikom ne smetaju a emeri izgleda ima zagarantovan posao cim mu se jedinom ne drma klupa hahahah

avatar
Nadimak
Sunday, 27.10.2019
22:38

Samo se vi trkajte sa Arsenalom.
Prve četiri ekipe su Liverpool, Man City, Leicester i Chelsea...i to ne trenutno, nego će i na kraju prvenstva te ekipe ostati u top 4.

avatar
Red blood
Sunday, 27.10.2019
23:13

Sta bi sa najavljivanim topljenjem na +3 na vrhu?

avatar
borisz
Sunday, 27.10.2019
20:32

Kolilo su samo ludi ovi Brintaci. Koliko samo namestaju ove meceve. Siti izgubi od Norvica, Mancester izvuce bod protiv Liverpula. I sada Sparsi uzmu prvo poluvreme, pa uvali Liver dva. Salah izvodi penal, Gazaniga da je ispruzio nogu skinuo bi penal. Inace sam neutralni fan, volim da pogledam fudbal i tjt.

avatar
The Red Army
Sunday, 27.10.2019
21:15

Mancester izvuce bod protiv liverpula? 🤷‍♂️ Bas je bilo obrnuto

avatar
Psihostabizizator
Sunday, 27.10.2019
21:55

Da pratis fudbal i PL znao bi da je sve moguce i da nista nije cudno.

avatar
Red Demon
Sunday, 27.10.2019
20:32

Dobro dominirali ceo mec zasluzeno, Mane tata za iznudjivanje penala, Henderson kapitenski, a ovi luzeri iz Londona se napalili da nam vrate za LS. Sutra malo.

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 27.10.2019
20:32

Kad bi svi imali strast i energiju kao Dzejms, McTominej i Bisaka. Junajted bi kidao.

avatar
Непобедиви
Sunday, 27.10.2019
20:31

Arsenal ne ume da kreira iz igre. Pritom je ponisten cist gol Arsenala. Sviran je faul Cejmbersu umesto nad njim. Dzakino ponasanje pokazuje da Emeri ne drzi svlacionicu i da mu sve manje igraca veruje. Bice teska sezona. Sto pre Emeri ode, to bolje po Arsenal.

avatar
Kralj Stiven
Sunday, 27.10.2019
20:30

Kako igra ovaj Fabinjo auuuu

avatar
_mladen_
Sunday, 27.10.2019
21:07

Bukvalno, neka mi neko kaze ko je bolji zadnji vezni od njega... Sve radi, pritom ofazivno uopste nije los, vec diktira tempo savrseno.

avatar
BlueMoon
Monday, 28.10.2019
17:35

Fernandinjo je prosle i pretprosle sezone objasnio sta znaci biti zadnji vezni

avatar
Lucifer
Sunday, 27.10.2019
22:05
avatar
InSanity
Sunday, 27.10.2019
21:56

Dr. Inteligentan veoma. Cita igru. Ume pas napred. Sve osim golova.

avatar
InSanity
Sunday, 27.10.2019
20:29

Ovako je sladje. Idemoo.