Van Bronkhorst kune sreću u Sevilji, "policajci" žele trofej za kraj!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 19.05.2022.
11:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Rendžers u subotu ima priliku da sezonu završi sa jednim osvojenim trofejem.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Trener fudbalera Glazgov Rendžersa Đovani Van Bronkhorst izjavio je da njegova ekipa nije imala sreće u duelu protiv Ajntrahta iz Frankfurta, preneo je Bi Bi Si (BBC).

Rendžers je sinoć nakon penala poražen od Ajntrahta u finalu Lige Evropa.

"Penali su lutrija, a mi večeras nismo imali sreće. Nemam šta da zamerim svojim igračima. Uvek ćete imati sećanje na izgubljeno finale, i ono će mnogo boleti. Znam taj osećaj, izgubio sam finale Svetskog prvenstva", izjavio je Van Bronkhorst.

Odlučujući penal promašio je Aron Remzi u četvrtoj sreiji. Remzi je šutirao po sredini gola, a golman Ajntrahta je uspeo nogom da odbrani njegov udarac.

"Moramo da nastavimo dalje. U subotu nas čeka važan meč. A sledeće sezone moramo da počnemo sve iz početka", dodao je holandski stručnjak.

Rendžers u subotu ima priliku da sezonu završi sa jednim osvojenim trofejem, pošto će se u finalu Kupa Škotske sastati sa Hartsom.

"Neće biti lako pripremiti ekipu. Dosta smo istrošeni i razočarani. Nekoliko puta ove sezone smo igrali utakmice sa kratkom pauzom. Sutra letimo kući i imamo samo jedan dan da se pripremimo. Neće biti lako, ali bićemo spremni", rekao je trener Rendžersa.

Van Bronkhorst je dodao i da svi u timu žele da "sezonu završe sa osvojenim trofejem".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke