VAR blista, centimetri za sada čuvaju Junajted

Autor: Stefan Matić
četvrtak 16.07.2020.
22:38
Izvor: Sportske.net

Još jedna odluka koja ne ide na ruku domaćina.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristal Palas će ukoliko ne izbegne poraz večeras imati dosta toga da zameri sudijama.

Prvo smo videli faul Lindelofa nad Zahom u samom šesnaestercu kada je sudija Skot odmahnuo rukom, a situacija iz drugog dela igre mora da još više nervira "orlove".

Ponovo je Zaha probio po levoj strani, uputio centaršut kroz noge Van-Bisake, Aju je sačekao na drugoj stativi i postigao gol za 1:1. A onda je VAR stupio na scenu, gde vidimo potencijalni ofsajd napadača Palasa.

Ovo jeste razlog zašto mnogi ne vole VAR, da li je odluka bila ispravna?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 16.07.2020
22:47

Neprizat im regularan gol i nije im sviran cist penal nad Zahom. Nakon ove utakmice sudija ce dobit zabranu sudjenja do kraja sezone mozda i nikom nista. Tacno ova liga mi je najdraza ali imaju toliko favorizirani timova da je to cudo. Kao i losih sudaca naravno.

avatar
Adi237
Thursday, 16.07.2020
23:40

Kakav regularan gol..prijatelju lagano do oftmologa treba ti pa jesil vidio izvucene linije ofsajd je pa da je i milimetar ali je ofsajd..smjesan ti tacno komentar sledece napisi da je sudija u var sobi vratio bisaki nogu da bi ovaj ajuv bio u ofsajdu...moglo bi se diskutovati da nije vara a ljudi lijepo izvuku linije pa se vidi gdje je cija noga tako da je apsurdno komentarisati ofsajd kad ima var. Kazes penal nad zahom a sta bi sa onim kad odnese marsijala odbrambeni igrac kaze na loptu lijepo se vidjelo da mu je usao u tjelo loptu nije ni dotako. A sudije su engleske lose glavna im je mana sto sami ne gkedaju var na monitoru pored terena.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 17.07.2020
23:10

Brate ono je u milimetar. Kako su linije povucene bile dotaknule su bre obe noge.

avatar
Devil born 1878
Friday, 17.07.2020
00:54

Hahahahahah koji je to neregularan, rasfordov sto je izbacio celu odbranu ili marsijalov? Ajde bae gledas junajted. U nedelju poker pobeda nad plasticnim luzerima!