Vardi prihvatio optužbe, poznata i kazna!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.04.2016.
19:47
Izvor: Sportske.net

Udarna vest stiže sa "King Pauer" stadiona gde je novinarima "Skaj Sportsa" potvrđeno da je Džejmi Vardi prihvatio optužbe koje mu je Fudbalska asocijacija stavila na teret nakon isključenja koje je zaradio u susretu sa Vest Hemom.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Britanski "Skaj Sports" preneo je večeras udarnu vest sa stadiona "King Pauer" u Lesteru gde je novinaru tog medija potvrđeno da Džejmi Vardi prihvata optužbe koje mu je Fudbalska asocijacija stavila na teret.

Najbolji strelac Premijer lige u nedelju je zaradio dve javne opomene u susretu 34. kola između Lestera i Vest Hema, a Fudbalska asocijacija je pokrenula postupak zbog nesportskog ponašanja prvotimca "Lisica".

Džejmi Vardi je drugu javnu opomenu zaradio zbog navodnog simuliranja u kaznenom prostoru "Čekićara" pa je nakon odluke Džonatana Mosa sasuo niz uvreda na račun glavnog arbitra.

Kako prenosi pomenuti izvor, saslušanje Džejmija Vardija biće obavljeno u ponedeljak posle čega će biti poznato kakvu kaznu mu je pripremila Fudbalska federacija.

Novinar "Skaj Sportsa" koji se javio sa "King Pauer" stadiona veruje da je odluka Džejmija Vardija da prihvati krivicu pametan potez i da bi napadač Lestera mogao da se "provuče" sa dva meča suspenzije.

Najbolji strelac Lestera i Premijer lige sigurno će propustiti nedeljni duel sa Svonsijem, a ukoliko mu bude potvrđena kazna od dva meča preskočiće i derbi 36. kola sa Mančester Junajtedom na "Old Trafordu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gertrud
Friday, 22.04.2016
01:35

Mala ispravka. Nije Vardi najbolji strelac već Kejn, ima cela 2 gola više...

avatar
Bel
Thursday, 21.04.2016
22:45

Pustite ga neka igra, neka osvoje da pokazu da fudbal jos uvek nije samo novac!!!

avatar
3x3
Thursday, 21.04.2016
20:22

Kako smesno zvuci, derbi 26. kola sa Mancester Junajtedom. Na sta je Mancester spao, da derbi bude mec sa Lesterom. Juve nikad nece sebi dozvoliti da igra derbi sa Sasuolom ili Kaljarijem ili Mesinom...

avatar
Nani
Thursday, 21.04.2016
20:27

nego derbi sa smesnim milanom , interom romom i lacijom.. a derbi se zove jer je lester prvi na tabeli i utakmica od velikog znacaja za oba tima..

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 21.04.2016
20:33

Hoce, ako Sasuolo bude prvi... A Sasuolo nikad nece biti prvi jer ne moze da plati ni milion za igraca, a kamoli 11 koliko je Lester dao za Okazakija primera radi... To sta ce Juve dozvoliti ili nece mozemo da pricamo tek kad u Italiji pola lige (tj klubova) ne bude sastavljeno od igraca koji u Engleskoj ne bi mogli ni u 25 Norvica da udju...

avatar
magister
Thursday, 21.04.2016
20:22

Tako se radi kad nisi Real u Španiji, MUN u Engleskoj, Juve ili Inter u Italiji, Bajern u Nemačkoj ili Zvezda u Srbiji... Prvo te sudije kinje, a onda stvar preuzme neka komisija za očuvanje digniteta takmičenja i sudija. Bilo bi fantastično (mada teško) da Lester ipak uspe.

avatar
Real-an
Friday, 22.04.2016
04:37

AL ZATO DA SU BARSA SAD BI UEFA SVE SREDILA I UZEO BI LESTER TITULU ,OVAKO CE MORATI DA STREPE DO KRAJA...