VBA ne gubi sa Banetom, čak i kada je Srbin i ovakav baksuz!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 26.10.2020.
20:26
Izvor: Sportske.net

Iako su mnogi otpisali VBA, deluje da će se boriti do samog kraja.

EPA-EFE/Glyn Kirk
EPA-EFE/Glyn Kirk

Povezane vesti

Fudbaleri Brajtona i VBA remizirali su rezultatom 1:1 (1:0) u šestom kolu Premijer lige.

I ovaj meč odigrao je naš Branislav Ivanović, koji je nesrećno pogodio Džeka Livermora kod autogola u 40. minutu, ali je VBA bolju igru krunisao golom za bod u samom finišu meča.

Ovo je drugi meč na kom je naš Branislav Ivanović odigrao svih 90 minuta za VBA, nakon što je u prošlom mreža mirovala, danas su primili jedan gol. Prethodno, na četiri utakmice, VBA je primio čak 13 golova, sa Banetom u timu samo jedan na dva meča.

Takođe, VBA je na pomenute četiri utakmice osvojio bod, a sa Banetom je neporažen, doduše, uz oba remija i dva osvojena boda, ali deluje da je naš fudbaler doneo čvrstinu i uprkos šokantom odlasku Hegazija.

Da krenemo redom, Džek Livermor je postigao zaista nesrećan autogol, tako što ga je Ivanović pogodio u želji da ispuca loptu sa gol linije, ispred napadača Brajtona.

VBA se nije predavao, gosti su osetili da mogu da uzvrate, pošto su sredinom drugog dela igre Mateus Pereira i Filip Krovinović imali dve odlične prilike.

U 76. minutu ponovo je Pererira imao odličnu priliku, bio je za malo neprecizan, ali gol Rajana je visio u vazduhu.

U pravom trenutku, u 83. minutu, posle lepe akcije, Aharn-Grant je prihvatio loptu, namestio se i zategao pod prečku za zasluženih 1:1.

Baner

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke