Velike promene u reprezentaciji Hrvatske, nema DEVETORICE sa Mundijala!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.03.2019.
15:37
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Posle istorijskog uspeha prošlog leta u Rusiji, reprezentacija Hrvatske moraće u znatno izmenjenom sastavu da uđe u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Povezane vesti

Nekih promena je bilo odmah posle Mundijala, kada su se od nacionalnog tima oprostili Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i golman Danijel Subašić.

Međutim, selektor Zlatko Dalić za utakmicu protiv Azerbejdžana na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo neće moći da računa na još nekolicinu igrača.

Zbog povreda među ''Vatrenima'' nema Šime Vrsaljka, Josipa Pivarića i Marka Pjace, a Ivan Strinić je zbog srčanih problema mesecima van terena.

Takođe, zbog kartona protiv Azerbejdžana neće moći da nastupi ni Dejan Lovren.

Još tokom Mundijala je Nikola Kalinić zbog nediscipline izbačen iz reprezentacije, do sada se njegov status nije promenio.

Ni to nije sve, Tin Jedvaj iz Leverkuzena takođe ima problema sa povredom i njegov nastup nije izvestan protiv Azerbejdžana, a očekuje se da će biti spremni Marcelo Brozović, Ante Rebić i Ivan Perišić, koji su takođe imali sličnih problema.

Zbog toga, očekuje se ovakva postava reprezentacije Hrvatske protiv Azerbejdžana:  Livaković - Brekalo, Vida, Ćaleta-Car, Barišić - Modrić, Kovačić (Brozović), Rakitić - Kramarić, Petković, Perišić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke