Veliki problem za "Redse", bez prvotimca u najtežem periodu sezone!

Autor: Beta Beta
petak 29.11.2019.
15:55
Izvor: Beta

Stigla je i zvanična potvrda.

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

Fudbaler Liverpula Fabinjo odustvovaće sa terena do kraja godine zbog povrede ligamenata zgloba koju je zadobio na meču protiv Napolija, saopštio je danas klub sa "Enfilda".

Fabinjo se povredio u utakmici Lige šampiona protiv Napolija koja je završena remijem 1:1.

"Pregledi su pokazali da Fabinjo neće biti aktivan do Nove godine", navodi se u saopštenju kluba.

Liverpul do kraja godine očekuje čak osam utakmica u svim takmičenjima.

Lidera na tabeli Premijer lige očekuju dueli sa Brajtonom, Evertonom, Bornmutom, Votfordom i Vulverhemptonom u Premijer ligi, igraće i poslednje kolo grupne faze Lige šampiona protiv Salcburga u Austriji, a putuju i na Svetsko klupsko prvenstvo, gde će potencijalno odigrati još dva susreta, dok ih 17. očekuje duel sa Aston Vilom u četvrtfinalu Liga kupa.

Fabinjo neće moći da pomogne saigračima u ovom teškom periodu, pa će rotacija u veznom redu biti skraćena, što bi moglo da predstavlja problem za aktuelnog prvaka Evrope u jednom od ključnih perioda sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Saturday, 30.11.2019
11:23

Nije idealno, al bilo je za ocekivati barem jos jednu povredu mimo Alisona i eto desila se. Sredina je definitivno manja briga kada se dese povrede, jer tu ima sirine. Volio bi vidjeti formaciju sa 2 DM, Gini i Henderson sa Ox-om kao ofanzivnim veznim. A protiv laksih protivnika kao npr danas na Enfildu vjerujem da ce Lalana igrati defanzivnog veznog!

avatar
_mladen_
Friday, 29.11.2019
19:11

Sva sreca pa su prosli derbiji, tako da mogu se oni izboriti, ali je Fabinjo svakako veliki gubitak.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Friday, 29.11.2019
18:40

Došao je momenat gdje je za Keitu sad ili nikad. Tu je godinu ipo dana, povrede su ga mučile stvarno i to ga je dosta usporilo ali evo bukvalno pola godine odmara i oporavio se sigurno i vrijeme je da pokaže šta može. Ako se sada u ovih mjesec ipo dana ne dokaže ili se opet povrijedi onda na ljeto vjerovatno ide

avatar
L F C
Friday, 29.11.2019
17:46

Steta, jedan od nasih najboljih veznjaka ako ne i najbolji. Povreda je dosla u vrlo nezgodno vreme, s obzirom na gust raspored koji nas ocekuje.

avatar
Red Demon
Friday, 29.11.2019
17:41

Ako negde ima dosta opcija to je sredina, a nemamo neke pogotovu teske protivnike za ovaj period. Nije ovo veliki problem.

avatar
RaZZoR (6x)
Saturday, 30.11.2019
00:09

Salzburg je tezak protivnik, a Everton je gori od bilo koje ekipe u pl