Venger i definitivno pristao, razlog znamo, ali da ne bude kasno?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 27.11.2018.
10:46
Izvor: Sportske.net

Nije jasan tajming, s obzirom na tabelu...

Epa/Emilio Naranjo
Epa/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Izgleda da više nema dileme, makar kada je Arsen Venger u pitanju.

Ovo je njegova šansa karijere da završi sa trenerskim poslom osvajajući trofeje i Bajern je idelna šansa, iako u ovom trenutku gleda u leđa timovima iz vrha Bundselige.

Danas mediji tvrde da je dao pristanak, ali da će Niko Kovač završiti polusezonu. Posle toga, stiže 69-godišnji Francuz koji je posle unosnih ponuda iz Azije odbio i mesto tehničkog direktora u Pari Sen Žermenu,

Bajern je peti nakon 12 odigranih mečeva, ima devet bodova manje od Dortmunda. Mnogi se pitaju da li će biti kasno kad Venger preuzme, polusezona se završava za manje od mesec dana, ali do tada će biti odigrano još pet utakmica.

Bajern gostuje u Bremenu, Hanoveru i Frankurtu, videćemo može li Kovač da popravi formu, makar malo smanji razliku, ali Francuz insistra da ima taj raspon od mesec dana pauze kako bi nametnuo svoja pravila u svlačionici.

Povoljna je okolnost što govori perfektno i nemački...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Tuesday, 27.11.2018
14:49

Ne znam koliko je ovo dobra opcija za Bajern, sve to stoji da je vrhunski trener i stari lisac,ali Arsenal sa njim godinama nije osvojio nista.. Ja bi vise Zidana jurio na leto da preuzme i dao mu 200-300 milki da rekonstruise tim kako on zeli..

avatar
Wizard08
Tuesday, 27.11.2018
13:31

Bajernu trebaju ozbiljne promene u igrackom kadru,tako da je venger jedan od boljih sto se toga tice,a titulu ce da izgubi kovac do januara pa venger nece imati taj pritisak njegovo je da ostvari ucesce u ls

avatar
Nistelrooy
Tuesday, 27.11.2018
13:27

Bajern pametniji od Reala koji je imao priliku da angažuje AW

avatar
Bayern-MiaSanMia
Tuesday, 27.11.2018
11:58

Taman da budemo 4-ti!