Venger: "Ovo je bila noćna mora"

Autor: Beta Beta
subota 21.11.2015.
22:02
Izvor: Beta

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da nije ljut na svoje fudbalere i pored današnjeg poraza od Vest Bromvič Albiona, kojim je propuštena prilika da njegov klub izbije na prvo mesto Premijer lige.

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da nije ljut na svoje fudbalere i pored današnjeg poraza od Vest Bromvič Albiona, kojim je propuštena prilika da njegov klub izbije na prvo mesto Premijer lige.

"Ovo je bilo loše popodne za nas, promašili smo penal, mnogo izgledniš šansi, izgubili iako smo vodili, a to je savršeno da vam se dan pretvori u noćnu moru.

Ipak, ne mogu da budem ljut jer su moji igrači davali sve od sebe do samog kraja utakmice
", rekao je Venger posle utakmice.

Arsenal je izgubio u gostima od Vest Bromvič Albiona sa 2:1 u 13. kolu Premijer lige, čime je propustio priliku da preuzme lidersko mesto na tabeli.

Londonski klub je imao šansu u finišu susreta da izjednači, ali Santijago Kazorla nije iskoristio penal. Prema Vengerovim rečima, španskom fudbaleru je zbog toga najteže.

Venger je naveo da veliki problem predstavlja to što su se protiv VBA povredili Mikel Arteta i Frensis Kokelan i da se još ne zna da li će i koliko oni odsustvovati sa terena.

Arsenal posle 13 utakmica zauzima četvrto mesto na tabeli sa 26 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 22.11.2015
16:47

Ima jos da se igra...

avatar
Делија_момак
Sunday, 22.11.2015
01:22

Арсенал на њиховој омиљеној позицији :-D

avatar
gunner11
Sunday, 22.11.2015
00:02

Sada smo u jos vecem problemu ,taman kad se vracaju Ox i Remsey ,povredio se jedan od najbitnijh igraca a to je Kokelan.Tek danas sam video koliko nam znaci i koliki doprinos daje.Medjutim onda ulazi Arteta koji je bukvalno poklonio pobedu WBA u .Em sto nije nista uradio kako treba,dao je autogol jos se ponovo povredio ,jednostavno on je jendom recju nesposoban .Nerazumem sta Venger vidi u njemu i kako on mozeda nam bude kapiten .Na njega se ne moze racunati .Sad je ostao jos samo Flamini (koji nije nista bolji ali ipak nije kao Arteta ).u Januaru dovesti obavezno Karvalja ,potreban jos jedan zadnji vezni jer Kokelan nema adekvatnu zamenu .A Arteti ,Flaminiju i Mertezakeru lepo otkaz ,treba im se zahvaliti za sve sto su uradili ali on su postali veca pretnja Arsenalu nego bilo ko drugi .Gibs ponekad odigra odlicno ,ponekad ocajno bas kao danas .Kembel mora na neku pozajmicu ako misli da igra za Arsenal ali u Engleskoj .U ovom trenutku bih pohvalio samo Ceha ,Ozila,Zirua ,Belarin,Monreala i Kosjelnog na danasnjoj utakmici.Alexis i Kazarola su u losoj formi ,ali se barem trude .Gabriel polako da pocne da ulazi umesto Mertezakera .Ako je za utehu vracaju su polako neki igraci ,ali molim se Bogu da se Kokelan nije ozbiljno povredio .Te povrede su nas unistile ,i to je zapravo jedini razlog zbog koga mi godinam vec gubimo i asistiramo titule drugim klubovima .Jedna izgubljena utakmica ne znaci nista ,idemo dalje pa sta bude nista nije jos izgubljeno ima jos dosta da se igra COYG.

avatar
Herkules88
Sunday, 22.11.2015
20:47

Venger je to napravio od Artete, on je kidao u Evertonu kao plej a Venger ga prebacio na zadnjeg veznog

avatar
Herkules88
Monday, 23.11.2015
01:19

Vengerova logika, sta ces, slazem se da treba par igraca da se otarasi i da dovede nove tamo gde moze a bolje i da ubaci nekog klinca u vatru nego da mu igraju Arteta ili Flamini, uostalom tako su i vecina igraca i nastali u Arsenalu

avatar
gunner11
Sunday, 22.11.2015
23:46

Ja to znam,ali ipak nije mi jasno sta pokusava sa njim.Nije igrac vise kao pre,dosta je ostareo kao i Flamiini .Drugo ne razumem kako on moze da bude kapiten ,kada on nema petlje da se suprostavi.Kako on moze biti kapiten pored Vilsera ,Kosjelnog ,Kazorle i Rosickog.Kako on moze da bude kapiten kad uoste nije starter ? I cinjenica je da igra sve gore i gore .Zbog toga mora napustiti klub

avatar
Kapitalac
Saturday, 21.11.2015
23:37

Bilo kupovati ...tice.

avatar
bebel
Saturday, 21.11.2015
23:14

Utakmica puna pehova, ali šta se može, događa se... Problem je što se niko od ozlijeđenih igrača ne vraća, a ozljeđuju se novi. Dobro je to što je City također izgubio

avatar
Mario Götze - Return
Saturday, 21.11.2015
23:11