Vest dana za navijače Barse, zaokružite 14. april

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 28.03.2022.
18:55
Izvor: Sportske.net

Konačno.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Ansu Fati se oporavio i danas dobio zeleno svetlo da se vrati treninzima sa ostatkom ekipe. 

Nakon dvomesečne rehabilitacije u Madridu, Fati se danas vratio u Barsu i obavio prvi trening sa Ćavijem i ostalim saigračima.

On je  prethodno bio podvrgnut testovima kod klupskih lekara, a svi rezultati su pozitivni i Fati bi trebalo da zaigra za dve nedelje.

Prema optimističnim najavama, Fati bi trebalo da dobije koje minute u revanšu četvrtfinala Lige Evrope protiv Ajntraht Frankfurta, koji je na programu 14. aprila.

Ono što je najvažnije, jeste da će Fati biti Ćaviju na raspolaganju u ključnom delu sezone, kada Barsa napada poziciju broj dva i trofej u Ligi Evrope. 

Podsetimo, Fati je u nizu teških povreda, najpre je 7. novembra 2020. doživeo tešku povredu ligamenata kolena zbog čega je pauzirao do septembra 2021. Tek što je ušao u formu i postigao nekoliko golova, početkom novembra doživeo je povredu zadnje lože, a istu je obnovio odmah po povratku, 18. januara  u duelu sa Atletik Bilbaom u Kupu kralja.

Reklo bi se da baš nema sreće i da bi nova povreda mogla psihički da ga dotuče, ali ako bude zdrav, Barsa je dobila pakleno pojačanje u finišu ove i za narednu sezonu. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke