Definitivno - PSŽ značajno oslabljen protiv Barselone!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 09.02.2021.
16:35
Izvor: Sportske.net

Ovu vest potvrdio i Poketino.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera Pariz Sen Žermena Anhel Di Marija definitvno neće moći da pomogne saigračima ovog meseca za duel protiv Barselone u osmini finala Lige šampiona.

Informaciju koju smo juče preneli danas je potvrdio trener francuskog šampiona Maurisio Poketino.

Iskusni argentinski vezista, kojem na kraju sezone ističe ugovor sa vicešampionom Evrope, tako neće moći da pomogne saigračima u važnom okršaju za plasman u četvrtfinale.

Prvi meč između Barselone i PSŽ-a igra se već naredne nedelje, tačnije 16. februara sa početkom od 21 sat.

Katalonski klub već šestu godinu čeka trofej u ovom takmičenju, dok će najbolji francuski tim pokušati da ove sezone načini korak više u odnosu na prošlu, kada im je malo falilo da se konačno domognu pehara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Wednesday, 10.02.2021
05:12

Strašno, kakav hendikep. Ja ne znam šta Neymar, Mbape, Ikardi, Verati, Paredes itd. bez Di Marije imaju da traže protiv gvozdenog bedema ispred Ter Štegena na čelu sa Minguezom, Lengleom, Umtitijem, Albom, Pjanićem? A kada ih sa druge strane stitsnu Brejtvajt, Dembele, Grizman, Puig, Trincao sasvim sam siguran da Florenci, Markinjos, Kipembe, Kurzava itd. neće znati gde se nalaze. Em dolaze kod nikada jače Barse em su svi Barsini igrači zdravi, sveži, orni i odmoni, a nadasve veliki majstori fudbalske igre. Možda je bolje da prvu utakmicu PSG preda službenim rezultatom pa da gledaju kako da oporave Di Mariju za revanš? Da nije tužno bilo bi smešno...