Vlahović srušio rekord star 27 godina i zaludeo Evropu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 22.02.2022.
21:47
Izvor: Sportske.net

Srbin je glavna tema.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Zvanično - 32 sekunde bilo je potrebno Dušanu Vlahovića da postigne prvenac u Ligi šampiona.

I sekunde da društvene mreže budu pretrpane komentarima divljenja. Dušan Vlahović je zaludeo fudbalski svet, opet.

Tek što su igrači Viljareala krenuli u prvu akciju i izgubili loptu na centru, Danilo je dugim pasom pronašao Vlahovića, koji je maestralno primio loptu i potom slabijom desnom nogom pogodio malu mrežu. Kakva majstorija!

Inače, Vlahović je ovim golom ispisao istoriju, postigao je najbrži pogodak kao debitant koji je započeo meč u Ligi šampiona. Pre Vlahovića, rekord je držao Andreas Meler, koji je 1995. godine postigao debitantski pogodak za Borusiju Dortmund u Ligi šampiona upravo protiv Juventusa.

Ljubitelji fudbala širom sveta na društvenim mrežama pišu da je Vlahović uz Halanda i Levandovskog najbolja "devetka" na svetu i da je njegov transfer za 65 miliona evra čista "krađa". 

Navijači Juventusa likuju, popularno je DV7, Ronaldo je već zaboravljen, a zamislite tek šta će biti do kraja sezone, ako Vlahović ovako nastavi. 

Istovremeno, dok je Vlahović pravio magiju na stadionu "Keramika", Kai Haverc je na "Stamford Bridžu" pokazao kakav je majstor. Imao je dve šanse u uvodnim minutima, prvo je šutirao preko gola sa peterca, potom mu je odbranio golman Lila, a onda je nakon kornera glavom pogodio za 1:0.  Čelsi kao i Juve vode na poluvremenu 1:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke