Vojnović i Kutrone za pobedu Fiorentine, Napoli do pobede u 96!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 19.07.2020.
21:30
Izvor: Sportske.net

Pobede Fiorentine i Breše.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fiorentina je savladala Torino na svom terenu rezultatom 2:0, a prvi gol na ovom meču postigao je Vojnović.

Znate sigurno da se radi o Lijanku, Brazilcu koji je hteo da bude Srbin, pa posle toga više ne, sada brani boje Torina i upravo je on doveo domaćina u prednost nakon šuta Kuamea.

Konačnih 2:0 postavlja Patrik Kutrone nakon asistencije Riberija, izbio je 1 na 1 sa golmanom i - pogodio bez nekih velikih problema za pobedu Viole.

Milenković svih 90 minuta igrao za Fiorentinu, na drugoj strani Lukić starter u Torinu.

Breša je dočekala SPAL na svom terenu u duelu dve poslenjeplasirane ekipe, a domaći još imaju kakvu-takvu šansu. Slavili su sa 2:1 (0:1).

Dabo je doveo goste u prednost u 42. minutu, da bi Zmrhal izjednačio u 69. minutu. Upravo je Zmrhal postavio konačnih 2:1.

Đenova je slavila protiv Lećea sa 2:1 (1:0). Sanabrija je doveo domaćina u prednost u 7. minutu, a Mankosu je imao priliku da izjednači u 2. minutu nadoknade prvog poluvremena, ali je propustio penal.

Upravo je Mankosu u 60. minutu doneo izjednačenje gostima, ali je Đenova danas stigla do svih bodova nakon autogola Gabrijela.

Napoli je danas dočekao Udineze na svom terenu, a uspeli su da slave sa 2:1. De Paul je doveo goste u prednost u 22. minutu, da bi Milik u 31. minutu izjednačio na 1:1. Pobedu donosi Politano u 5. minutu nadoknade.

Maksimović je danas bio na klupi.


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke