Volfsburg uz muke do prvih bodova

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 16.08.2015.
17:25
Izvor: Sportske.net

Ekipa Volfsburga je uzela prve bodove ove sezone, na svom terenu su danas bili bolji od ekipe Ajntrahta.

BETA/AP Photo/Joerg Sarbach
BETA/AP Photo/Joerg Sarbach

Povezane vesti

Jedan od kandidata iz senke kada se radi o borbi za titulu, ekipa Volfsburga, uspešno je krenula u novu sezonu Bundeslige pošto su danas na svom terenu slavili protiv neugodne ekipe Ajntrahta iz Frankfurta rezultatom 2:1 (2:1).

Počelo je opipavanjem snaga, a prvi gol smo videli već u 13. minutu. Maks Kruze, novi fudbaler Volfsburga, odlično je pronašao Ivana Perišića na drugoj stativi kome nije bilo teško da glavom dovede u prednost ekipu Volfsburga - 1:0.

Samo 4 minuta kasnije na semaforu je pisalo 2:0.

Lopta je dugo bila u šesnaestercu gostiju, ponovo je došla do Maksa Kruzea koji je uputio udarac ka golu golmana Hradeckog, ona je došla do Basa Dosta koji je uspeo da se snađe i da upiše svoj prvi pogodak ove sezone iz neposredne blizine.

Ipak, kada su svi mislili da će ovo biti rutinski odrađen posao domaćina, probudili su se gosti, posebno Haris Seferović. Upravo je nakon njegovog sjajnog prodora i nakon još bolje asistencije odlično reagovao Rainarc i glavom savladao Kastelsa za 2:1.

Možemo reći da su gosti od tog trenutka možda bili i bolji rival, ali su domaći odoleli do kraja i iako su upisali tri boda Diter Heking ima razloga za brigu.

Aleksandar Ignjovski je odigrao drugih 45 minuta za Frankfurt.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke