Vreme za AdmiralBet specijale, možete na Sergeja večeras, a kao i obično sjajna košarkaška ponuda!

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.01.2023.
11:44
Izvor: Sportske.net

Bogata ponuda...

Povezane vesti

Italijansko kolo večeras završavaju Lacio i Milan, "Rosoneri" su uzdrmani porazom u Superkupu u Rijadu, stigli su sa dugog puta, ali i imali vremena da se odmore za vikend. 

Sinoć je Inter poražen od Empolija, pa bi Milan trijumfom mogao da se odvoji na drugom mestu i nastavi kakav-takav izazov kada je u pitanju odbrana titule. Mada, Napoli je odmakao teško je verovati da će ispustiti ovoliku prednost.

Lacio ima šansu da stigne Inter i Romu trijumfom, mečevi sa Milanom obično su efikasni, a Lombardijci bolje igraju u Rimu protiv "L'Akvila" nego na svom stadionu.

Što se specijala tiče, ponuda je bogata, mi smo izdvojili GG&3+ uz asistenciju ili gol Sergeja Milinković Savića, kvota je 3.00, a ukoliko želite veći profit i verujete u Milan, 2-2&GG uz pogodak Rafaela Leaoa, odlično plaća, 12.

Kada je u pitanju košarka, na programu su mečevi Evrokupa, tri opklade. Sjajni Dži'Koven Braun koji nastupa za Hapoel Tel Aviv biće i večeras glavni adut Izraelaca protiv Turk Telekoma. On je u poslednja dva nastupa protiv Londona i Pariza u proseku postizao 17.5 poena. Kvota na 18+ koševa i 10+ asistencija je 5.75. Što se Koste Kufosa koji po povratku iz NBA i nastupa za CSKA i Olimpijakos, igra za "Lavove" iz Londona, Grk je na oko 12 poena i 8 skokova, šampion Velike Britanije dočekuje Gran Kanariju, kvota na 15+ poena i 10+ skokova nekadašnjeg centra Nagetsa, Grizlija i Kingsa, je 5.50.

Uz to pokušajte20+ poena i 10+ skokova na kvotu 12, na Sama Dekera. Da vas upoznamo, u pitanju je još jedan bivši NNBA igrač, svojevremeno 18. pik drafta, preko Hjustona, Klipersa, Kavsa, stigao je u Kubanja, pa posle Tueske, evo sada je i on u Londonu. Deker je najbolji strelac Lajona, blizu 19 poena, uz to ima preko 5 skokova, nešto bolja partija protiv Granke bi mogla da vam donese lep profit.

EVROKUP SPECIJALE MOŽETE VIDETI OVDE.

Srećno! 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak