Vruće je, Juventus donosi najvažniju odluku u godini!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 04.02.2021.
11:20
Izvor: Sportske.net

Portugalac pred novim ugovorom.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Uprkos velikoj krizi koja nije zaobišla ni Juventus u proteklih godinu dana, višestruki šampion Italije sve je bliži tome da produži ugovor sa svojim najboljim fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

Portugalskom superstaru ugovor sa "starom damom" ističe na leto 2022. godine, što znači da u Torinu vreme nije najbolji saveznik za ovako nešto.

Ova godina je ključna da se postigne dogovor, a prema pisanju italijanskih medija sve smo bliži trenutku da se Juventus i Ronaldo dogovore da sklope saradnju do leta 2023. godine.

Ronaldo je ubedljivo najplaćeniji fudbaler u "staroj dami", njegova godišnja primanja od 31 milion evra su udarac za kasu Juventusa, ali znaju u redovima giganta iz Torina da od Portugalca sve zavisi na terenu.

Zbog toga neće previše žaliti za novim ugovorom, koji bi prijao i Portugalcu budući da je ušao u 36. godinu života i da mu godine nisu najveći adut.

Ronaldo je u Juventus stigao pre dve i po godine i u prve dve sezone u redovima najvećeg italijanskog kluba nije uspeo da osvoji najvažniji trofej - Ligu šampiona.

Do kraja ugovora će imati još dve šanse, ali zašto ne bi dobio i treću?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke