Vudvord završio svoje, ko je naredni transfer-guru "Old Traforda"!?

Autor: Stefan Matić
subota 19.12.2020.
10:55
Izvor: Sportske.net

Da li je došlo vreme rastanka.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Deluje da Ed Vudvord može preživeti sve.

Direktor Junajteda je poznat po neuspelim transferima, previsokim izdacima, ali i paničnim kupovinama pred sam kraj prelaznog roka. Doduše, januarska kupovina Bruna Fernandeša se pokazala kao pravi džek-pot, ali navijače nervira nekonkurentnost Junajteda u trci za najboljima.

Već par rokova "đavoli" se povezuju sa Sančom, a spisak propuštenih prilika je veliki. A tu je i spisak mogućih naslednika Vudvorda.

Engleski mediji pominju Luisa Kamposa kao jedno od rešenja. Kampos je pravio neverovatne poslove tokom svojih mandata u Monako i Lilu, praktično je vratio "kneževe" i "doge" u sam vrh francuskog fudbala. Pre dva meseca je završio saradnju sa Lilom pošto mu nisu ispunjeni letnji planovi.

Naredni 'favorite' jeste Pol Mičel, samo što bi Englez verovatno značio i kraj Solskjera. Mičel je usko sarađivao sa Poketinom i u Sautemptonu, ali i u Totenhemu. Jasno da bi njegova akvizicija dodatno uzdrmala klub.

Poketino

Lista se završava imenima Marka Overmarsa i Edvina van der Sara. Tandem iz Ajaksa je već pričao kako ne vide sebe samo u jednom klubu, "kopljanici" su dosta profitirali od kada su nekadašnje legende Arsenala i Mančester Junajteda za kormilom sportskog sektora - kraj sezone bi mogao da donese velike promene.

To je taj 'spisak', a prva želja za onog koji ostane ili dobije novi posao ostaje ista. Džejdon Sančo misija ostaje kao prioritetna.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
soru
Saturday, 19.12.2020
18:49

Vudvord je Junajtedova masina za pare...covek pravi neverovatne marketinske ugovore i donosi Junajtedu gomilu novca...jedino sto nema veze sa fudbalom pa je odavno trebalo da zaposle nekog sportskog direktora koji ce biti zaduzen za transfere i ekipu a Vudvordu ostave onu ne-fudbalsku stranu

avatar
Solskjerove bebe
Saturday, 19.12.2020
12:37

Daj Van der Sara i to odmah