'Vukovi' se ne zanose pričama o tituli

Autor: Beta Beta
sreda 18.11.2015.
22:19
Izvor: Beta

Sportski direktor Vofsburga Klaus Alofs rekao je danas da taj fudbalski klub još nije na nivou koji je potreban da bi se sa Bajernom iz Minhena borio za titulu u Bundesligi.

BETA/AP Photo/Michael Sohn, file
BETA/AP Photo/Michael Sohn, file

Povezane vesti

Mnogi su uoči početka ove sezone videli Volfsburg kao najvećeg rivala Bajernu, ali ta ekipa nije uspela da drži korak sa aktuelnim šampionom Nemačke.

Volfsburg je, posle 12 kola, treći na tabeli sa 13 bodova manje od Bajerna, odnosno osam manje od drugoplasirane Borusije iz Dortmunda.

"Uvek se nadate da možete da se takmičite sa najboljima u ligi, ali mislim da to za sada nije realan cilj. Nakon što smo prošlu sezonu završili na drugom mestu, a ovu počeli osvajanjem Superkupa, neki su mislili da će Volfsburg biti pravi konkurent Bajernu, ali mi nismo spremni za to", rekao je Alofs za nemačke medije.

Alofs je rekao da, ipak, nije očekivao da će Borusija njegovoj ekipi "pobeći" osam bodova.

"Način na koji igramo u ovom trenutku nije nešto čemu smo se nadali... Ali, bilo je dosta promena u timu. Nismo zabrinuti, znamo da moramo da se popravimo", naveo je on.

Volfsburg je, u poslednjih nekoliko godina, od ekipe koja se bori za opstanak u Bundesligi razvio u ekipu na koju treba ozbiljno računati.

"Pre tri godine smo se borili protiv ispadanja. Popravljali smo se korak po korak. Prošle sezone smo mnogo uradili i sada moramo sve to da ponovimo tri-četiri puta kako bismo postali veliki tim. Mislim da to možemo"
, zaključio je Alofs.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leeds United
Thursday, 19.11.2015
02:40

Ne moze klub da postane veliki preko noci. Mislim, ne moze prirodnim putem. :)