''Za Andriju Delibašića i 200 posto!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.03.2023.
17:27
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Za sada im odlično ide od početka drugog dela sezone.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Ekipa Mornara iz Bara najprijatnije je iznenađenje od početka drugog dela sezone u Crnoj Gori. 

U četiri odigrana kola je osvojila čak deset bodova i tako ekspresno pobegla iz opasne zone u kojoj se nalazila na kraju jeseni.

Ekipu od početka drugog dela sezone sa klupe vodi pomoćni trener Srđan Radonjić, s obzirom da je šef stručnog štaba Andrija Delibašić nedavno imao ozbiljne zdravstvene probleme.

''Bio je to pravi udar za sve, posebno za mene, koji sam sa njim bio 24 sata. Dugogodišnji smo prijatelji, ne samo saradnici. I igrače je pogodila cela situacija, ali kao da nas je ujedinila, kao da nam je dala dodatni impuls i motiv.

Zajedno smo u priči, ali preuzeo sam više obaveza, jer je najvažnije da Deli smanji stres, da se čuva, a ja ću za njega i zbog njega davati i 200 odsto. Tako razmišljaju i momci, hvala im na tome. Takođe, ispalo je tako da je ovo jedan deo mog trenerskog sazrevanja, te da sam na ovaj način osetio žar prvoligaškog takmičenja'', ispričao je Radonjić, a prenose ''Vijesti''.

Mornar trenutno zauzima šesto mesto na tabeli sa 29 bodova, a u sledećem kolu će gostovati ekipi Jezera koja ima tri boda manje na sedmoj poziciji.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke