Zabrinjavajuća vest iz Italije, šta je sa Sergejem?

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.03.2018.
21:18
Izvor: Sportske.net

Potvrdile se prethodne najave. Veliki problem za Lacio, a možda i za naš nacionalni tim.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i prva zvezda rimskog Lacija Sergej Milinković-Savić neće biti u sastavu ''Nebesko plavih'' u sutrašnjoj revanš utakmici 1/8 finala Lige Evrope protiv Dinama u Kijevu.

On danas nije otputovao sa ekipom u Ukrajinu zbog problema sa mišićem, čime su potvrđene spekulacije iz proteklih par dana da će Lacio morati protiv Dinama bez Sergeja.

Rimljani su u Kijev otputovali sa nepovoljnim rezultatom iz prve utakmice kada je bilo 2:2, a neigranje popularnog SMS-a će im dodatno otežati posao u pokušaju da se domognu plasmana u četvrtfinale.

Ipak, mnogo više od ove informacije brine koliko će trajati Sergejevo odsustvo, odnosno koliko je ova njegova povreda ozbiljna.

Odgovor ćemo znati do vikenda i prvenstvene utakmice Lacija protiv Bolonje. Ako ni tada ne bude u timu, onda će i njegov nastup za reprezentaciju Srbije biti ozbiljno doveden u pitanje.

Podsetimo, Srbija 23. marta igra protiv Maroka u Torinu, a četiri dana kasnije protiv Nigerije u Londonu, u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke