Zašto uvek on? Tevez ponovo odlučio!

Autor: Boris Jovanović
subota 27.09.2014.
22:39
Izvor: Sportske.net

Karlitos Tevez nastavlja da teroriše odbrane, ponovo postigao dva gola, Juventus odneo bodove iz Bergama. "Supermen" Bufon skinuo penal "Tenku" Denisu!

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Juventus je slavio sa 3:0 u Bergamu i vratio se na čelnu poziciju na tabeli. Ponovo su sačuvali svoju mrežu i sada sa pet pobeda i gol razlikom 10:0 ponovo sa Romom dele vrh (imaju bolju gol razliku)

Meč je odlučio Karlitos Tevez, posle Milana, Udinezea i Malmea, kaznio je Atalantu, postigao nove golove i odlučio pobednika.

Posle prvih pola sata u kojima je bilo jasno da će se domaćin braniti, usledila je akcija po boku, ubacio se Lihštajner, asistirao, na drugoj stativi je Argentinac, brži i spretniji od čuvara, 1:0 za šampiona.

U nastavku je Juve lako odolevao, ali je Kjelini pogrešio, onda i napravio penal, no Hermana Denisa je paralisao Bufon, skinuo mu šut. Da stvar bude gora, već u narednom napadu je sve bilo rešeno. Tevez je sa dvadesetak metara iznenadio Sportijela, pa je "Dea" za minut od mogućnosti da izjednači došla do toga da poraz izgleda kao izvestan.

Tako je i bilo, to je ubilo svaku nadu domaćima, par puta su pripretili, ali Bufon 450 minuta već nije primio gol.

Na kraju se upisao i Morata, prvenac Španca u Italiji, posle akcije Pereire, nekadašnji fudbaler Reala se poklonio i postavio konačnih 3:0.

Juve se okreće Madridu, odnosno Atletiku, a narednog vikenda sledi veliki derbi, u Torino će stići Roma, koja takođe ima perfektan učinak.

Golove iz Bergama možete videti ovde.

U prvoj utakmici 5. kola Roma je u finišu slomila otpor Verone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke