Zidan - Još 72 sata!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 23.05.2021.
08:42
Izvor: Sportske.net

Šta će se desiti do sredine nedelje?

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Posle izgubljene titule, čeka se Zinedin Zidan. Sve će biti poznato vrlo brzo, kao i posle Dinama iz Kijeva kada je razmišljao četiri dana i otišao iz kluba. Tada je u pitanju bilo neslaganje oko prelaznog roka, ali i umor, sada ćemo takođe brzo saznati njegov odgovor Perezu.

U Madridu provejava pesimizam, demantovano je da je još pre desetak dana igračima rekao da odlazi. Sada se provlače priče da se oprostio od fudbalera u svlačionici nakon meča, ali to su sve govorkanja bez potvrde. 

Za razliku od 2018. klub sada neće biti nepripremljen. Obavili su razgovor sa Alegrijem, čini se da je Raul sve dalje od šanse, a sada se pojavilo ime Jogija Leva. Međutim, čini se da je Italijan, ako ode Zidan, najbliži klupi.

Perez želi da Francuz ostane, ali odluka je u Zidanovim rukama koji ima ugovor još godinu dana. To ne znači ništa, niko ga ne može naterati da ostane na klupi, niti bi to u Realu pokušali.

Zbog čega se Zidan premišlja?

Navodno, ne veruje da ovaj tim može više, iako se mnogi ne slažu, uz to, pitanje je kako će u ovim uslovima izgledati prelazni rok. On smatra da Ramos i Varan ne bi trebalo da odu, ali i ne želi da se vraća Odegard, kao i još nekolicina igrača poput Sebaljosa, svakako Bejla...

Sve to ukazuje da se putevi razilaze, ali Zidan neće saopštiti ništa da prvo ne kaže to Florentinu Perezu i direktoru Anhelu Sančezu.

Odluka se čeka, kako rekosmo do sredine nedelje bi sve trebalo da bude poznato...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke