Zidan odgovorio na Kumanove varnice, da li je Real povlašćen kod sudija?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 22.12.2020.
14:34
Izvor: Sportske.net

Francuz nije želeo da se upušta u polemiku.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Trener Real Madrida Zinedin Zidan prokomentarisao je jučerašnju izjavu šefa stručnog štaba Barselone Ronalda Kumana koji je istakao da je na meču protiv Eibara Serhio Ramos igrao rukom u svom šesnaestercu.

Kuman se u ponedeljak na konferenciji za novinare pred gostovanje Valjadolidu ponovo bavio najvećim rivalom istakavši da u nedelju uveče nije dosuđen čist penal za Eibar.

"Ne razumem kriterijum sudija. Neke stvari ne mogu biti razumljive. Ukoliko pitate desetoro ljudi iz Madrida da li je bio penal, reći će vam da jeste. Bio je penal, ali ga sudija nije svirao. Svi znamo zašto"- rekao je Kuman uoči večerašnjeg okršaja u Valjadolidu.

baner

Dan kasnije novinari su upitali Zidana šta misli o tome, a francuski stručnjak je diplomatski odgovorio.

"Smeta mi to jer se nikad ne petljam o sudijskim odlukama. Oni mogu biti u pravu ili ne, kao svi drugi u životu. Nikad se ne bavim Kumanovim rečima niti ih potenciram pred vama. Razmišljam samo o sutrašnjoj utakmici" - rekao je Zidan.

Podsetimo, Kumanove varnice prema Realu datiraju od pre dva meseca i El Klasika gde je sudija dosudio penal za kraljevski klub nakon teatralnog pada Ramosa.

Dva najveća kluba ove nedelje očekuju obaveze u vanrednom kolu Primere. Barselona večeras gostuje u Valjadolidu, dok će Real dan kasnije ugostiti Granadu.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 22.12.2020
21:15

Zidan nije imao odgovor zato sto je sve to tacno sto je Kuman reko, jedino sta je Zidan mogo da odgovori sa potvrdjivanjem Kumanovim iskazom, posto Sudije i Var vec dugo igraju za Real! Ne cudime da kad sudije i Var pomagaju realu protiv jakih klubova, ali cudime da sudije i Var moraju realu da pomazu i protiv slabih klubova, to znaci da je real katastrofalno slab!

avatar
No rules
Tuesday, 22.12.2020
17:05

Real u Spaniji, Bajern u Nemackoj, Barsa u Evropi.. ali sampion je Juventus u Italiji. Sudije ih nestvarno vole i nije im problem da tu ljubav javno i iskazu :D

avatar
Badr Hari
Tuesday, 22.12.2020
15:46

A sta Alzirac pojmas moze da smisli nego da se 'nikad ne petlja o sudijskim odlukama.'? Vise nego ocigledno i zasto. 😂