Zidan se plaši za Azara, kad obuku prase u Realov dres...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 09.02.2020.
11:41
Izvor: Sportske.net

"El Sadar" je tvrđava gde je uvek teško za Real, a neke epizode iz prošlosti ostale su u pamćenju navijača...

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Real gostuje u Osasuni, u čitavoj Navari to je spektakl gotovo sličan onome kada na festivalu San Fermin masa trči sa bikovima.

Navara se naslanja na Baskiju, Kastiljanci nisu baš rado viđen gost, a kroz istoriju, Real je uvek nailazio na tvrd doček na "El Sadaru".

Zbog toga recimo Zidan danas ne sme da rizikuje sa Azarom, jer će igrači Reala biti meta oštrih startova, vraća se Bejl, mnogi se pitaju koliko će izdržati. Jer, na ovom mitskom stadionu su mečevi prekidani, jedan je odigran naknadno, 74 minuta na praznoj "Romaredi" pošto je prekinut zbog napada navijača Osasune i Real je jedva pobedio golom Uga Sančeza u finišu.

Baner


Legendarni golman Pako Bujo je redovno dobijao pomorandže i kovanice u glavu još kada bi se zagrevao pred onim najvatrenijim navijačima Osasune, Santiljana je isključen, a jednom su navijači domaćih ubacili živo prase odeveno u Realov dres na teren.

Zbog svega toga postoji bojazan, pred današnji meč, bilo je nekoliko primera da Real kao lider dođe u Pamplonu i izgubi utakmicu. Poslednja dva puta je Real slavio u Pamploni, ali pre toga su dobili samo jednom u sedam godina. Nikada nije lako, klub iz Navare je izgubio samo dva puta ove sezone kod kuće, imaju 10 bodova prednost nad timovima iz zone ispadanja, ovo bi moglo da bude teži zadatak nego što izgleda na papiru.

Recimo i to da će Bejl, kao i Jović početi sa klupe, da Zidan sprema Vinisijusa da počne uz Benzemu, kao i da će Modrić biti od početka u timu.

Utakmica počinje u 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke