Zidan: "Volim Pogbu, ali on je igrač Juventusa"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.07.2016.
23:39
Izvor: Beta

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da "voli Pola Pogbu", ali je istakao da je on u ovom trenutku igrač Juventusa.

BETA/AP Photo/Francois Mori
BETA/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Mediji već dugo spekulišu da će francuski fudbaler napustiti Torino i preseliti se u Madrid. Pored Reala za Pogbu je, navodno, zainteresovan i Mančester junajted.

"Veoma sam zadovoljan timom koji imam i mislim da ga je teško poboljšati. Volim Pogbu, ali on je u ovom trenutku fudbaler Juventusa. Da, volim Pogbu, on je dobar igrač, ali nije jedini. Ima mnogo dobrih igrača, a svaki klub želi dobre igrače", rekao je Zidan, preneli su španski mediji.

Pol Pogba
je u Juventusu od 2012. godine, a pre toga je nosio dres Junajteda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 19.07.2016
05:20

Stefi,lupanje minusa je odraz nemoci,da ista ucinis,pogotovo je jasno da ne mogu dobiti 30 minusa na vest koju je procitalo 3,4 coveka do sad...izadji na fudbal,basket i uzivaj u zivotu,sportski pozdrav. :)

avatar
Lord Bobinhooo!
Wednesday, 20.07.2016
21:20

Mali kompleksas,koji ne izlazi iz sibe :)

avatar
SAB
Tuesday, 19.07.2016
01:12

Volis ti sve sto je dobro i Pogbu i Azara itd.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 19.07.2016
00:57

Pred Realom stoji kazna od godinu-godinu ipo za kupovanje igraca. nNa to treba voditi racuna, jer ako Pogbu ne kupe sada, ode voz, kupice ga neko drugi. Ali trenutno je velika guzva u veznom redu, ocekujem od Kovacica da ode na pozajmicu negde, ali jos uvek izgleda nema ponuda za njega. Ocekujem od Jamesa i Isca da ostanu ove sezone, dok ce verovatno i dalje Kros-Casemiro-Modric ciniti taj glavni vezni red. Tu je jos i Asensio, koliko vidim, Zidane ozbiljno racuna na njega, a on moze da pokriva ofanzivnog veznog, kao i krilnog napadaca. Tako da Pogba ako dodje verovatno ce znaciti odlazak Jamesa, a to ne bi voleo da se desi, jer James moze mnogo vise da ponudi. Tako da Pogba nikako nije potreban toliko timu, sve zavisi od Pereza, da li je spreman da ponovo iskesira veliki novac za jos Pogbu, iako jos uvek nije dostigao taj nivo koji svi mi ocekujemo od njega. Donece novac od dresova sigurno, ali da li je toliko potreban timu, nisam siguran, verujem da nije.

avatar
Go Hard or Go Home
Monday, 18.07.2016
23:42

Neka ostane plz.