Zidanovo samoubistvo, poruka za razdor u svlačionici i dvojica otpisanih!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 09.11.2020.
08:33
Izvor: Sportske.net

Real Madrid ne blista ni ove jeseni, poraz od Valensije uzdrmao sve.

EPA-EFE/Kai Foersterling
EPA-EFE/Kai Foersterling

Povezane vesti

Fudbaleri Valensije razbili su Real Madrid rezultatom 4:1, što je jedan od najubedljivijih poraza "kraljevskog" kluba poslednjih godina.

Valensija je tri gola dala iz penala, madridski mediji krive sudije, smatraju da je kod prvog fauliran Asensio u začetku akcije, a da je kod drugog Maksi Gomez faulirao Marsela, a ne obrnuto.

Ipak, oni realniji vide raspad u Realu i pored nedavne pobede nad Barselonom i posle nad Interom, jer ovaj tim ne deluje kao ozbiljan kada nema Kasemira, kada je tu Marselo i što je najgore - Varan je i dalje van forme. Upravo je poruka na njegov račun u centru pažnje u madridskim medijima, jer je Benzemin agent na Tviteru kritikovao štopera.

"Nije ni senka onog igrača, od utakmice sa Mančester Sitijem
", poručio je Karim Đaziri, a mediji pišu da ovo može da izazove nepovoljne reakcije unutar svlačionice.

Madridski mediji nisu blagonakloni ka Zidanu, naprotiv, smatraju da su njegove rotacije samoubistvo za tim i da na klupi nema igrača koji mogu da donesu promenu. Kadiz je bio prva opomena, dok je desetkovani Šahtjor jasno pokazao da pojedini nemaju mesta ni na klupi Reala.

Najkritičniji su prema Marselu, koji već dve godine trpi kritike madridskih medija, ali reklo bi se i zasluženo. Od kako je otišao Ronaldo, utisak je da se i Brazilac ugasio i da je prošao svoj zenit, te da je u konstantnom padu. Na Mestalji je izgubio čak 23 lopte, najviše od svih igrača na terenu, zgrešio je penal i nekako je "magnet" za poraze, jer je većinu mečeva sa njim na terenu Real izgubio.

Nije se provukao ni Isko, koji je najveća enigma za sve u Madridu, neverovatno je koliko je pao u protekle dve godine. Sinoć je ukrao samo jednu loptu, dok je poređenja radi Modrić to učinio devet puta. Iska nema nigde, ne radi ništa korisno za tim, iako je u najboljim godinama, deluje potrošeno.

Zidan je takođe na udaru zbog nikakve reakcije dok njegov tim gubi 3:1 pa 4:1, ništa ne menja, niti zna šta bi uradio, a to pokazuje i kasni ulazak Luke Jovića, koji je u 83. minutu zamenio Iska.

Srećom po Real, i Barselona je u problemima ove sezone, ali zato su ispred na tabeli Real Sosijedad, Viljareal i što je najopasnije - Atletiko Madrid.

Biće zanimljivo posle reprezentativne pauze, odmah u tu subotu, Real gostuje Viljarealu, a Barselona Atletiko Madridu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 09.11.2020
16:10

Svi realni ce gledati nase probleme a ne kriviti sudije!Mi smo raspad sistema,ekipa bez odbrane sa slabom sredinom i bledim napadom bez klupe.Po meni,desi li se novi poraz uskoro Zidan bi morao da leti jer ova sezona vec sada ne mirise na dobro!

avatar
RMDmadritista
Monday, 09.11.2020
12:16

Apsolutno se slazem sa tekstom.. Marselo je odavno van forme i mislim da se vise i ne moze vratiti u onu formu koja ga je krasila, Isko je ocajan neverovatno koliko davi loptu, tu bih dodao jos i Vinisijusa koji cesto ulazi u nepotrebne driblinge i gubi lopte, a koliko ima losu zavrsnicu to ne treba ni spominjati, takodje Asensio je van forme i nema apsolutno nikakav uticaj na igru. Jednostavno moze se reci da je cela ekipa van forme, a jos veci udarac je nedostatak desnog beka, i izgubljene utakmice poput ove sa Valensijom uopste nisu neko cudo.
Jedina svetla tacka je Valverde koji se polako ali sigurno razvija u vrhunskog igraca.

avatar
Oldboy
Monday, 09.11.2020
10:37

E od koga smo mi izgubili 3-2

avatar
Младен Глишовић
Monday, 09.11.2020
10:19

Нису ми јасни поступци продаје хакимија а посебно регуљона. Та два играча су баш фалила вечерас