Zidler u Mašoviću video problem i izvadio ga posle 15 minuta, Bajern kaznena ekspedicija

Autor: Nemanja Janošev
subota 21.09.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Potpuno nesvakidašnje.

Vfl Bochum
Vfl Bochum

Povezane vesti

Fudbaleri Bohuma remizirali su sa Holštejn Kil na svom stadionu rezultatom 2:2 (2:1) u 4. kolu Bundeslige.

Prva tri boda Bohuma u sezoni, dok novajlija ostaje zakucan za dno bez ijednog poena iako je izgledalo da će biti drugačije na samom startu meča.

Kil je poveo u 15. minutu golom Benedikta Pičlera koji je iskoristio očajnu reakciju odbrane domaćina i golmana Patrika Drjusa. U tim trenucima strateg Bohuma Peter Zidler povlači drastičan potez i vadi srpskog fudbalera Erhana Mašovića sa terena potpuno rezigniran njegovom igrom od starta duela. Svakako nesvakidašnji potez.

Međutim, očigledno je doneo boljitak pošto je već u 22. minutu Matuš Bero izjednačio, a u 35. Lukas Dašhner doneo preokret Bohumu. U samoj završnici je ipak Šuto Makino iako je izgledalo da je u pitanju ofsajd.

Fudbaleri Bajerna su na "Vezeru" priredili pravu katastrofu Verderu pošto je bilo 0:5 (0:2).

Blistao je Majkl Olise koji je dao dva gola pokazavši još jednom da je Bajern napravio izvrstan posao s njim. Impresivno je igrao, a usput je upisao i predivnu asistenciju za Džamala Musijalu u 32. minutu. Hari Kejn i Serž Gnabri su se takođe upisivali i tako Bajern u dva susreta ove nedelje daje 14 golova.


Union Berlin je za samo šest minuta od početka utakmice slomio Hofenhajm pošto su Rote i Jeong davali golove, da bi tek u 67. Batler smanjio na konačnih 2:1.

Frajburg je rezultatom 0:3 iznenađujuće rutinirao Hajdenhajm na "Vojt areni". Vinćenco Grifo je blistao sa dva gola, Ritsu Doan je bio taj koji je načeo rivala u 54.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke