Žiru otklonio dileme o završetku karijere!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 04.01.2021.
09:58
Izvor: Sportske.net

Francuz ne želi da menja sredinu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Iskusni francuski napadač Olivije Žiru rekao je da bi voleo da završi karijeru u Čelsiju sa kojim ima ugovor do kraja sezone.

Status reprezentativnog šampiona sveta na "Stamford bridžu" se provlači već nekoliko meseci, ali je u izjavi sa francuske medije otkrio želju da nema nameru da menja sredinu.

"Ostatak moje kratkotrajne karijere vidim u Čelsiju. Znamo da se u fudbalu stvari odvijaju brzo. Račune ćemo svesti na kraju sezone" - rekao je Žiru.

Francuz je dolaskom Tima Vernera pao u drugi plan ove sezone, ali je krajem godine postigao četiri gola u Ligi šampiona protiv Sevilje, čime je ponovo skrenuo pažnju na sebe.


O njegovom statusu nedavno se dotakao i selektor Francuske Didije Dešan koji mu je sugerisao da što pre razreši dileme kako bi bio siguran da će na njega računati na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 05.01.2021
23:06

Jako lijepo od Girouda koji bi zelio karjeru zavrsiti kod nas sada mu je 34 ako Ibrahimovic moze sa 39 cini mi se da igra top zasto i mi ne bi cuvali Girouda koji je isto jak fizicki kao i Ibrahimovic ima skok zna zabit gol samo se kod njih gubi brzina nista vise.Ali sve se to nadoknadi konstitucijom.Poredim Ibrahimovica i Girouda jer su slicne gradje i visine neka ga kod nas ako bude dobar i na osnovu iskustva da nam donese neke vazne pobjede sto se mene tice jos par sezona.