ZL - Pogledajte kako su glasali kapiteni reprezentacija!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 12.01.2015.
20:31
Izvor: Sportske.net

Pogledajte listu svih kapitena reprezentacija sveta koji su učestvovali u glasanju za "Zlatnu loptu". Naravno, među njima i Branislav Ivanović.

Beta/Photo/Keystone, Ennio Leanza
Beta/Photo/Keystone, Ennio Leanza

Povezane vesti

Kapiteni reprezentacija širom sveta, kao i selektori tih reprezentacija, najzaslužniji su što je Kristijano Ronaldo osvojio prestižno priznanje za najboljeg igrača na svetu.

Ronaldo je ubedljivo osvojio "Zlatnu loptu" ove sezone, imao je više glasova od Manuela Nojera i Lea Mesija zajedno, a evo i kako su pojedini kapiteni reprezentacija glasali u ovom izboru.

Branislav Ivanović, kapiten reprezentacije Srbije, se odlučio za sledeći izbor: 1. Kristijano Ronaldo 2. Leo Mesi 3. Eden Azar; dok se selektor naše reprezentacije Radovan Ćurčić odlučio za sledeći poredak: 1. Kristijano Ronaldo, 2. Leo Mesi i 3. Bastijan Švajnštajger.


Kristijano Ronaldo, kapiten Portugala, odlučio se za sve svoje saigrače iz Reala, Ramosa, Bejla i Benzemu, dok se Leo Mesi odlučio za Anhela Di Mariju, Andresa Inijestu i Havijera Maskerana, tim redosledom.

Kapiten Brazila, Nejmar, dao je glas Mesiju, zatim Ronaldu i na kraju Maskeranu, dok je kapiten Crne Gore, Mirko Vučinić glasove dao Zlatanu Ibrahimoviću, Kristijanu Ronaldu i Tomasu Mileru. Kapiten Malte je na prvo mesto stavio Marija Gecea.

OVDE pogledajte kako su glasali svi kapiteni!

OVDE pogledajte kako su glasali kapiteni, novinari i selektori reprezentacija koje su članice FIFA!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke