Znate ono kad treneri kažu da "igrači moraju pokazati karakter"? Klop ima najveće pravo!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.10.2019.
22:28
Izvor: Sportske.net

Liverpul je danas savladao Totenhem.

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Mnogima je preko glave kada pročitaju ili čuju da "igrači moraju pokazati karakter".

Ipak, ima i onih koji su stekli kredit za ovu rečenicu, a prvi od njih jeste Jirgen Klop.

Njegova ekipa je, verovali ili ne, neporažena u poslednjih deset mečeva kada je prva primila gol na "Enfildu". Pobedila je u poslednjih šest mečeva kada se to desilo, poslednji put danas protiv Totenhema.

Karakter je tu, očigledno.

Inače, Liverpul je danas savladao Totenhem rezultatom 2:1nakon preokreta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Monday, 28.10.2019
11:40

Klop je najbolji trener danasnjice. Meni je drago jer je za ostale bio gubitnik, Flop, Cirkusant itd... Sada bi ga želio svaki tim na svijetu, cak i oni naši najljući protivnici... Gvardioli je mjesto najboljeg poljuljano, za nas navijace Livera tu nema sumnje, a za ostale vejrovatno treba jos koji put da ga pobijedi sa ne mogu reci losijim timom, jer on to nije, nego duplo manje vrijednijim timom. Zapitajte se samo da je Klop bio trener Bajerna a Gvardiola Dortmunda :))))) Nego, stvari se kristališu, to će pokazati i ova sezona.

avatar
BlueMoon
Monday, 28.10.2019
17:47

E svasta,ispade Liverpul ima bolji tim od Sitija.Bernardo Silva,De Brujn,Aguero,Silva...igracine za svakog iz Liverpula,izuzev Firmina,ma da se ni on ne moze porediti sa Aguerom De Brujneom ili sa Silvom

avatar
LFC*19
Tuesday, 29.10.2019
16:00

Ispade. Inace ne bi treneri postojali, nego kupis najjace igrace i sampion si. Koga to interesuje sto City ima te igrace? Ili bar njih vise cijenite. Evo oni su kupili za 100 miliona 2 beka, da nijesu bolji od nasih? Kupili su za ukupno pazi sad 145 miliona stopere, da nijesu bolji od nasih? Da im nije bolji golman mozda? Da mozda Fernandinjo penziuoner jednom nogom nije bolji od Fabinja? I dodjosmo do ova tri igraca koja si pobrojao... Bruin Aguero i B. Silva vs Mane Frmino i Salah... Pogledas malo brojke pa vidis ne ko je bolji, nego ko ekipi svojoj daje vise. Mozda bu Bruine Aguero i B. Silva imali duplo bolje brojke kod nas, ali sta onda vrijedi prica o tome? Uostalom, BlueMoon-e zar ne bi trebalo da fascinira upravo to sto radi Liverpool a ne City? Znas li da je ove godine od 10 meceva Premier lige LIverpool igrao sa 5 timova iz prvih 7 (Utd, Arsenal, Chelsea, Tottenham i Leicester) a Gvardiolin City samo sa jednim i to Tottenham-om?

avatar
_mladen_
Sunday, 27.10.2019
23:40

Kada oni nisu pali posle izgubljenog finala LS i nakon 3:0 protiv Barse, znaci da ovaj tim veruje uvek u sebe. Evo Totenhem je glavni primer sta im se desilo nakon izgubljenog finala, na sve strane skripi i svi su izgubili fokus.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 27.10.2019
23:35

Klopp je napravio takav sistem u Liverpulu da ih samo neka veća kriza sa povredama može spriječiti da uzmu ligu. Po meni prvi favoriti za PL i drugi za LS

avatar
JC\'90
Monday, 28.10.2019
10:22

Po meni trenutno najozbiljnija ekipa u evropi, posle ide City. Ali sto se tice LS za to je jos rano, Barsa, Bajern i Juve su jako ozbiljne ekipe, a mislim da ce i Atletiko daleko dogurati.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Tuesday, 29.10.2019
11:52

Ja mislim da će City sve karte da baci na Evropu jer Guardiola ne želi da mu jedina LS bude sa Barcom. Ajde u Bayern i nekako da razumijemo što nije osvojio ali u Sitiju sa ovakvim timom jednostavno je morao uzeti tu LS. Ova godina mu je zadnja za to jer mislim da na ljeto ide u Juve