Zola: "Mudri Čelsi, najbolje potrošen novac u prelaznom roku"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 08.09.2014.
21:00
Izvor: Sportske.net

Po mnogima je upravo ekipa Čelsija na čelu sa Žozeom Murinjom najpametnije potrošila novac i dovela najbolja pojačanja u prelaznom roku, a tako misli i Đafranko Zola, legenda ove ekipe.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Nakon tri kola Premijer lige Čelsi je zaseo na prvo mesto, a po mnogim fudbalskim stručnjacima najzaslužniji za to su Dijego Košta i Sesk Fabregas, pored našeg Branislava Ivanovića. Naravno, nikako ne treba zaboraviti i ostatak tima, ali ova trojka prosto dominira na početku prvenstva.

Sesk Fabregas i Dijego Košta su došli ovog leta u ekipu Žozea Murinja, a pored njih dvojice u klub su stigli i Didije Drogba (slobodan igrač) i Filipe Luis (20 miliona funti). Naravno, u ekipu se vratio i Tibo Kurtoa, nova "jedinica" ove ekipe.

Svoj prelazni rok Žoze Murinjo je završio mnogo pre svojih najvećih rivala, pa je ekipa u potpunosti pripremljena za početak prvenstva, što može na kraju biti i odlučujuće u borbi za titulu.

Legenda ove ekipe, Đafranko Zola, izrazio je veliko zadovoljstvo poslovanjem kluba u prelaznom roku.

"Mislim da je veoma pametno potrošen novac ovog prelaznog roka. Imaju veoma snažan tim, na svakoj poziciji su veoma dobri.

Dosta je bolji kvalitet igre, a Fabregas ima dosta veze sa tim. Ipak, Premijer liga je dosta duga, videćemo kako će igrati Čelsi
.", rekao je Đafranko Zola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke