Zvanično, gledamo najgori Real u 21. veku!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 13.05.2019.
17:05
Izvor: Sportske.net

Madriđani jedva čekaju da završe tekuću sezonu.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Real je nastavio sa porazima ove sezone, sinoć su "Kraljevići" još jednom okusili neuspeh, ovog puta od strane Real Sosijedada.

Zidanovi momci imaju zagarantovanu Ligu šampiona naredne sezone, ali će itekako želeti što pre da završe tekuću.

Sinoć je to bio njihov sedamnaesti poraz u sezoni, Barselona im beži čitavih osamnaest bodova pred poslednje kolo, ovakav neuspeh se ne pamti od početka ovog veka. "Los Blankosi" su poslednji put ovako lošu godinu imali imali u sezoni 1998/1999.

Surovo im je prekinut put u Ligi šampiona od strane Ajaksa, od Primere su odavno digli ruke, čak ni povratak Zizua nije mogao da pomogne klubu iz Madrida.

Real nije slavio u gostima još od 10. marta, primili su neverovatna 44 gola, odbrana koja definitivno nije kadra da se bori za naslov šampiona.

Real Madrid

"Merengesi" jedva preživljavaju od kako je klub napustio Kristijano Ronaldo, naredna sezona bi trebala biti bolja, gora teško da može. Dolazak Edena Azara samo čeka ozvaničenje, verovatno Zidan već zna na koga može da računa i naredne godine, a kome će uslediti ispisnica sa "Bernabea".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kolos
Wednesday, 15.05.2019
13:12

Ehh, šta im VAR uradi, ccc.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.05.2019
00:37

A kad je to Real bio dobar? Real bez sudija je nula, nista nebi osvojili daim nisu bile sudije, evo sad se sve videlo od kad je Var poco oni su kao izgubjeni! Tako da Realu je uvek neko pomagao, dok je bbio kral pre Franka diktatora, posle kad je doso Franko na vlast on je pomagao, posle njega sudije i tako redom! Real skoro nista nije osvoojin na castan sportski nacin, vec sve uz eciju pomoc i na prevaru, eto to je real!

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 13.05.2019
17:26

Naravno da su sad najgori kad im je Celsi uvalio ono drvo na golu, dok god im on brani kraljevska kanta ce nastaviti sa kotrljanjem. Lik je level Pinto.

avatar
Don Carlo
Monday, 13.05.2019
17:38

malo je reci drvo, ne vrijedi 3,5 eura a ne 35m

avatar
Don Carlo
Monday, 13.05.2019
17:23

i to je moralo da se dogodi posle onakve dominacije. Sad samo pametno kupovati ( npr. ne kupiti Pogbu) i ponovo smo u sedlu.