Zvanično je - Real sutra predstavlja prvo letnje pojačanje!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 17.02.2020.
17:58
Izvor: Sportske.net

Brazilac je stigao u prestonicu Španije.

EPA-EFE/MAHMOUD KHALED
EPA-EFE/MAHMOUD KHALED

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid predstaviće svoje prvo letnje pojačanje u utorak u 13.30, saopšteno je danas.

U pitanju je mladi brazilski fudbaler Rejnier, koji je u nedelju stigao iz Sao Paola i sa tribina gledao remi Reala i Selte.

On će najpre u utorak izaći pred novinare u 13.30, a potom i na teren Santjago Bernabeua i zvanično će postati član Real Madrida.

On će do kraja ove sezone nastupati za Real Madrid Kastilju, odnosno drugi tim koji predvodi legendarni Raul Gonzales.

U Brazilu veruju da će Rejnier biti jedan od budućih zvezda svetskog fudbala, iako sada ima tek 18 godina, Real je za njega platio 30 miliona evra.

Rejnier igra na poziciji ofanzivnog veziste, a za Flamengo je ove sezone odigrao 14 utakmica, postigao je šest golova i dodao dve asistencije.

Baner

Podsetimo, on je već treći mladi Brazilac koje je Real doveo u protekle dve godine, posle Vinisijusa Žuniora i Rodriga, koji su takođe ofanzivci, doduše krilni igrači, dok je Rejnier klasična "desetka".

U nastavku pogledajte o kakvom igraču je reč, pa ćemo videti da li će uspeti da iznese pritisak dresa "kraljevskog" kluba i postane zvezda...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 17.02.2020
19:56

Zar real nije kupio desetak mladih igraca sad i ovog, ali nijedan mu skoro ne igra, vec sve starci igraju! Juce su sve stari igraci igrali, mladi samo dvojica, zato je real i slabo odirao, ma sta juce u zadnje vreme real svaku utakmicu slabo odigra i ako se dobro pripremio sa igracima! To u prevodu znaci da je real napravio promasaj sa kupovinom mladih igraca, koji su ga kostali bas mnogo jos i Azara da dodamo on stvarno je potrosi ogromne pare a slaba igra!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 17.02.2020
19:12

Sledeci je Lincoln Correa...jedan od najtalentovanijih napadaca brazilske lige