Zvanično! Real se oglasio oko Jovića, priča završena!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.04.2020.
09:09
Izvor: Sportske.net

Zamak od peska, ili kako već drugačije nazvati stav Real Madrida. Oni su sigurni u svoj izbor!

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Čini se da je priča završena, neki su ga napadali, razapinjali, drugi branili, ali povodom Luke Jovića oglasio se Real Madrid.

Kako piše "AS" iz kluba su jasno poručili da se frka digla ni oko čega, da imaju poverenja u Jovića, da je on deo velikog projekta Reala.

"Prva godina nije nikome laka, nova zemlja, jezik, kultura, ovo je adaptacija, niko u Realu ne sumnja u njegove kvalitete", kažu u klubu.

On nije mnogo igrao, samo jednom celu utakmicu, ukupno je sakupio 15 mečeva, veliku većinu na kašičicu u finišu, jedino je bio starter protiv Granade. Dao je dva gola.

Ali, to nema veze sa poverenjem u Jovića.

"Ništa nije uradio bez znanja kluba, i informisao je policiju u Srbiji o svom dolasku"
, saopštio je klub.

On je potpisao u julu ugovor, plaćen je 60 miliona evra, ima platu od 10 miliona po sezoni, odigrao je samo petinu minuta.

Ali u Realu insistiraju da ne treba zaboraviti da je prošle godine dao u Ajntrahtu 27 golova u 48 mečeva, da je malo igrača u tim godinama sposobno da igra bez oscilacija, da mu niko ništa nije poklonio i ubeđeni su da će za par sezona biti jedan od najboljih napadača na svetu.

Ni priče o dolasku Halanda ne ugrožavaju Jovića, kako piše "AS" njegova pozicija je sigurna, dobiće šansu naredne sezone, a Real nema planove da ovog leta kupi novog napadača i pored svih spekulacija.

Šta smo mi pisali o Joviću, znate...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 13.04.2020
16:51

Priča je daleko od toga, da je završena. Ako hoće da ga što bolje prodaju, moraju da okrenu ploču i to upravo rade. Baš je Perez naivan k'o "mađarska sobarica". Pa Ferguson je rekao da im ni virus nebi prodao. Ubeđen sam da je Luka završio misiju u Realu.

avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 14.04.2020
06:25

Zar se ne kaže "francuska sobarica?" Nije mi bitna nacionalnost, ali volim ono francusko rrrrrrrrr!

avatar
Offside
Monday, 13.04.2020
11:10

Apsolutno se slazem da je ovo prva sezona a ona nikome nije laka.Na sve to treba dodati i da je Zizu davao Jovicu sansu na kasicicu i tu je zapravo jedan od najvecih problema.Kada je i dobijao sansu igrao je okruzen rezervama a ucinak bi bio daleko veci da je igrao sa Iskom,Krosom,Modricem koji bi ga trpali loptama i gurali u sanse,ovako je usamljen i nema priliku ni loptu.Treba mu pruziti sansu,nista se ne gubi ali da ta sansa bude prava a ne ponovo na malo kao ove sezone.

avatar
Stratford
Monday, 13.04.2020
10:57

Ni Benzema se u prve dvije sezone nije toliko dobro snašao, a onda je postao neizostavni šaraf u mašini. Novinari su oni koji seljakaju igrače iz kluba u klub, a većinom to nema veze s istinom