Zvanično - Siti potvrdio prvu bombu za 2025. godinu!

Autor: Milovan Longinov
subota 12.10.2024.
15:17
Izvor: Sportske.net

Potvrđeno je!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester siti upravo je potvrdio veliku promenu na poziciji direktora.

Kako je potvrđeno na sajtu kluba, Ćiki Begiristajn i definitivno napušta Siti posle 12 godina, a na njegovo mesto stiže - Ugo Vijana!

Portugalac se dokazao na poziciji sportskog direktora u Sportingu iz Lisabona, dovoljno je reći da je "namirisao" Viktora Đekereša i doveo ga iz Koventrija za 24 miliona evra. 

Siti je obrazložio da će Ugo Vijana u narednim mesecima imati neku vrstu konsultacija i da će ga Ćiki Begiristajn lično uvesti u posao pre nego što napusti svoju poziciju leta 2025. 

Ne treba zaboraviti da je upravo Ćiki Begiristajn jedan od najznačajnijih što je Pep Gvardiola 2016. odlučio da dođe u Siti, pošto ga je mesecima vrbovao i Mančester junajted.

Ujedno, on je i jedan od najuspešnijih sportskih direktora u istoriji Barselone, pošto je u periodu od 2003. do 2010. sa njim u fotelji, katalonski gigant osvojio dve Lige šampiona i pet titula u La Ligi. 

Mnogi se pitaju da li će posle ovakve odluke Pep Gvardiola takođe odlučiti da odstupi sa klupe posle punih devet godina. U tom slučaju, Ugo Vijana već ima rešenje, više o tome OVDE

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke