Doktor priznao - Ko je oterao Benzemu?

Autor: Stefan Matić
sreda 21.12.2022.
21:15
Izvor: Sportske.net

Osvajač Zlatne lopte zaslužio bolje.

EPA-EFE/Mohammed Badra
EPA-EFE/Mohammed Badra

Povezane vesti

Karim Benzema je oktobra meseca osvojio prestižnu Zlatnu loptu. 

Francuz je imao sjajnu sezonu, nema sumnje da bi najbolji igrač Evrope bio od velike pomoći reprezentaciji "trikolora" tokom prvenstva u Kataru. Ipak, Karim je došao povređen na okupljanje reprezentacije, jasno je bilo da će teško odigrati meč u grupi, ali bi bio spreman za kasnije mečeve. Međutim, Karim napušta selekciju, pojavila se informacija da će ga Dešan pozvati za finale, ali do toga nije došlo. 

Pominju se i klanovi u samoj reprezentaciji. Mbape, Ljoris i Grizman navodno nisu hteli Karima u svom timu, danas je ispao i manji nesporazum sa Čuamenijem. Španski i francuski mediji danas izlaze sa novom ekskluzivom, navodno je doktor nacionalnog tima Francuske priznao da je sve radio na nagovor Dešana. 

Doktor je opisao njegov i Dešanov sastanak sa Karimom, gde mu je on rekao da zbog povrede neće moći da nastupa za tim. Doktor je kasnije priznao kako je svoju hladnu poruku preneo zbog uticaja selektora, Dešan je bio taj koji nije hteo Benzemu u svom timu. Čekamo da se neko od pomenutih izjasni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke