Englezi "očima ne veruju" - Zašto ne igra najveći majstor?

Autor: Lazar Nikolić
subota 26.11.2022.
18:10
Izvor: Sportske.net

Kritike na račun selektora.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Reprezentacija Engleske sjajno je započela takmičenje na Mundijalu ubedljivom pobedom nad Iranom rezultatom 6:2, ali je "gordi albion" ostao bez trijumfa u drugom kolu, nakon remija bez golova sa Sjedinjenim Američkim Državama, 0:0.

Naravno, kao što je to obično slučaj, a posebno kada je u pitanju fudbalska javnost na Ostrvu prvi na meti krtika posle slabijeg rezultata bio je selektor Geret Sautgejt, a zameramu se uglavnom jedna stvar - neigranje asa Mančester sitija Fila Fodena.

Ofanzivac "građana" nije ni ušao u igru sinoć, dok je protiv Irana na terenu proveo svega 19 minuta kada je pitanje pobednika već bilo rešeno.

Ovim povodom oglasio se i legendarni fudbaler Engleske Džejmi Karager koji smatra da je Foden najtalentovaniji igrač u zemlji.

"Fil Foden je igrao 19 minuta na Mudnijalu, to je lakrdija! On je najtalentovaniji igrač Engleske!", napisao je Karager na svom "Tviter" profilu.

Videćemo da li će Sautgejt popustiti pod pritiskom javnosti i uvrstiti Fodena u startnu postavu za poslednju utakmicu u grupnoj fazi protiv rerpezentacije Velsa 29. novembra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke