Fofana još nije svestan velikog uspeha i plasmana u finale SP

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 15.12.2022.
00:00
Izvor: Sportske.net, Beta

Veliki uspeh.

EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Francuski fudbalski reprezentativac Jusuf Fofana rekao je da još ne shvata šta je večeras postigao sa ekipom i da u finalu Svetskog prvenstva očekuje tešku utakmicu protiv Argentine.

"Čeka nas još poslednja utakmica u nedelju. Večeras ćemo slaviti, ali ostajemo prisebni i spremamo se za finale. Još ne shvatam da ću igrati u finalu... Čeka nas jaka ekipa Argentine koja je bila čvrsta od početka. Moramo da ostanemo koncentrisani. To će biti velika stvar, finale Svetskog prvenstva", rekao je Fofana za TF1. 

 Aktuelni svetski šampion Francuska plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je u polufinalu pobedila Maroko sa 2:0. Francuska će u finalu u nedelju od 16 časova na stadionu Lusail igrati protiv Argentine, koja je u utorak uveče pobedila Hrvatsku sa 3:0. 

 "Otkako smo prošli grupnu fazu, nije bilo lake utakmice. Ako želite da osvojite Svetsko prvenstvo morate da pojedete velike ekipe, da budete gladni. U svlačionici je bilo ludo. Predsednik (Emanuel Makron) rekao nam je da je ostao bez reči, raduje se našem uspehu i mi uživamo", dodao je Fofana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke