Fotka obišla svet, šta su pričali Leo i Leva?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 01.12.2022.
08:35
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv susret.

EPA-EFE/Ronald Wittek
EPA-EFE/Ronald Wittek

Povezane vesti

Lionel Mesi i Robert Levandovski sastali su se sinoć u odlučujućem duelu za plasman u osminu finala, a uz dosta sreće, tamo su otišle i Argentina i Poljska.

Argentinci potpuno zasluženo drugom uzastopnom pobedom bez primljenog gola, a Poljaci uz mnogo sreće jer da su primili još jedan gol, Meksikanci bi otišli dalje. 

No, na kraju meča došlo je do bliskog susreta između Mesija i Levandovskog. Navijači Barse i dalje maštaju da bi mogli da ih vide zajedno u Barseloni, iako je to malo verovatno.

Mesi, naravno, nije želeo da otkrije o čemu su razgovarali, jer je želeo da to ostane među njima.

"Naučili su me da sve što se desi na terenu ostane na terenu, isto važi i za svlačionicu. Nikada neću javno otkriti šta smo nas dvojica privatno razgovarali", rekao je Mesi posle meča. 

Mesiju ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na leto, ali nije isključeno da ga produži na još jednu sezonu. Za sada, Barsa nije povukla konkretne  poteze  o njegovom povratku, ali, i zna se da je Mesi sve stopirao do završetka Mundijala. 

Argentina u osmini finala igra protiv Australije u subotu u 20.00, a Poljaci dan kasnije protiv Francuza od 16.00.

Danas se nastavlja program na Mundijalu, a AdmiralBet tipuje na Špance uz tri i više golova na meču sa Japanom, kvota je čak 2,12.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke