Hrvati se obrušili na nagog selektora Kanade skandaloznom naslovnicom: "Jezičinu imaš, imaš li m**a"

Autor: Nemanja Janošev
subota 26.11.2022.
10:30
Izvor: Sportske.net

Neprikladno.

EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Hrvatski dnevni list "24 sata" nije štedeo selektora fudbalske reprezentacije Kanade Džona Herdmana na konto njegove izjave posle poraza od Belgije na otvaranju Svetskog prvenstva.

Kanađani su odigrali izuzetan meč protiv Belgije, ali nisu uspeli da trijumfuju uprkos tome što su, barem bod, zaslužili. Nakon meča, vruće glave, selektor te reprezentacije Džon Herdman motivisao je svoje momke u svlačionici i posle je upitan da predoči medijima svoje reči sa sastanka.

"Samo sam im rekao da pripadaju ovde i da ćemo otići i je**** Hrvatsku sledeću. Toliko je jednostavno", izjavio je selektor Herdman. 

Dan kasnije, Herdman je istakao da nema ništa protiv hrvatske nacije, niti je želeo da ispadne kao da je propagirao mržnju, već su emocije izbijale iz njega posle duela koji su nezasluženo izgubili.

Sve to, bio je povod za hrvatski dnevni list "24 sata" da Herdmana stave nagog na naslovnicu s prekrivenim ustima i genitalijama kanadskom zastavom uz reči:

"Jezičinu imaš, imaš li m**a?"

Usput su napisali i motivacionu poruku svojim fudbalerima: "Vatreni, treba li vam veća motivacija od izjave Džona Herdmana?". 

Degutantno, u krajnjem smislu te reči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke