Kako će Brazilci igrati bez Nejmara i Danila, imamo li razloga za brigu?

Autor: Milovan Longinov
subota 26.11.2022.
12:20
Izvor: Sportske.net

Sledi rasplet u našoj grupi...

AP Photo/Darko Vojinovic
AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije imaju obavezu da pobede Kamerun, ali isto tako ćemo pomno pratiti i dešavanja na meču između Brazila i Švajcarske.

Kao što se zna, zbog povreda će preostale mečeve u grupi propustiti Nejmar i Danilo, što jeste veliki udarac za Titea. 

Naravno, sve oči su uprte u potencijalnu zamenu za Nejmara, a ugledni "Globo" veruje da najveće šanse da ga zameni ima Realov Rodrigo, ali nije isključeno ni da zaigra Fred.

U tom slučaju bi Lukas Paketa dobio ofanzivniju ulogu ispred Freda i Kazemira, na poziciji na kojoj igra Nejmar. 

Takođe, i dalje je neizvesno ko će igrati desnog beka, a najveće šanse za to ima Eder Militao, koji je neretko u Portu igrao kraj desne aut linije.

Brazilski mediji tvrde da Gabrijel Žezus, Martineli i Antoni neće menjati Nejmara, da Rodrigo ima najveće šanse od svih ofanzivaca, te da će Tite birati između njega i Freda.

Takođe, niko ne pominje Danija Alveša, čiji je poziv izazvao brojne kritike u Brazilu. On je na pragu 40. godine, nije se proslavio u dresu meksičkog Pumasa, za koji nastupa od letos, pa je sve iznenadilo što je dobio poziv. 

Za nas bi bilo najbolje da Brazil pobedi Švajcarsku i to sa više od dva gola razlike, a da Srbija dobije Kamerun i da onda u direktnom okršaju u trećem kolu odlučuje o svojoj sudbini. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke