Nejmar Titeu: "Mislio sam da si dosadan, hvala ti profesore!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 11.12.2022.
22:45
Izvor: Sportske.net

Ne krije reči hvale.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Brazil je još jednom razočarao svoje navijače. 

Verovalo se da će se okititi šestom titulom najboljeg na svetu, ali su se hrabri Hrvati isprečili i slavili posle penala a "selesao" je eliminisan u četvrtfinalu. 

Ubrzo je i selektor Tite ozvaničio svoju odluku o napuštanju reprezentacije Brazila, Nejmar je rešio da se od pozdravi sa svojim "profesorom" putem otvorenog pisma. 

"I pre nego što smo se sreli licem u lige, igrali smo jedan protiv drugog i mogu li ti reći? Mislio sam da si baš dosadan! Zato što si sastavljao ceo tim kako bi me markirali, uradio bi sve kako bi me prebio, i dalje bi pričao loše o meni. Ali sudbina je čudna? Postavili su te kao trenera i mene kao tvoj broj 10. Znao sam te kao trenera i već sam znao da si dobar, ali si kao osoba MNOGO BOLJI. Upoznao si me ko sam i to je što znači meni.. Došao sam ovde da ti se otvoreno zahvalim na svemu, svim učenjima koja si nam dao.. i bila su mnoga. Uvek ćeš biti jedan od najboljih trenera koje sam imao, ili ikada imao, uvek ću dobro pričati o tebi. Imali smo predivnih momenata, ali smo imali i momenata koji bole dosta i ti poslednji će nas boleti zadugo. Zaslužio si da budeš krunisam ovim kupom. Svi smo to zaslužili zbog svega što smo radili i zbog svega što smo dali u pokušaju da ispunimo naš najveći san. Ali Bog nije želeo tako, strpljenje. Bog nam je dao SVE! Hvala ti profesore Tite, za sve lekcije.. i ako postoji misao koju nikada neću zaboraviti to je "MENTALNO JAK" i moraćemo da budemo dosta u tom momentu. Veliki zagrljaj i hvala ti!", napisao je Nejmar na svom Instagram profilu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke