Poljaci uvereni - Za Mbapea nema "recepta"

Autor: Stefan Matić
nedelja 04.12.2022.
23:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaler PSŽ-a briljirao.

EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

 Selektor fudbalske reprezentacije Poljske Česlav Mihnjevič izjavio je večeras posle poraza od Francuske (1:3) u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru, da ne postoji nijedan "čarobni recept" za zaustavljanje francuskog napadača Kilijana Mbapea koji je postigao dva gola.

"Kao trener, ne postoji magični recept da se zaustavi Mbape. On je fantastičan igrač i danas nas je naveo da pogrešimo", rekao je Mihnjevič i dodao da se njegov tim sutra vraća u zemlju sa tugom i razočarenjem.

Prema njegovim rečima, poljski tim je ipak ponosan jer je ostvario cilj da dodje do osmine finala Mundijala, što Poljskoj nije pošlo za rukom 36 godina.

Mihnjevič je dodao da je ekipa ipak igrala protiv svetskih prvaka, koja je u večerašnjoj utakmici bila bolja.

Za kapitena Roberta Levandovskog je rekao da će sam odlučiti o svojoj budućnosti i da ne može da kaže da li će igrati na narednom Mundijalu.

Fudbalska reprezentacija Francuske plasirala se večeras u Dohi u četvrtfinale Svetskog prvenstva, pošto je savladala selekciju Poljske sa 3:1.

Aktuelni svetski prvaci u četvrtfinalu čekaju pobednika iz večerašnjeg meča u kojem se sastaju Engleska i Senegal (20.00).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke