Ponuda kao šećer, specijali na AdmiralBet, Partizan i Madar, plus kvota dana za veliki dobitak!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 04.12.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

Šta izabrati danas...

Povezane vesti

U četvrtfinalu su Holandija i Argentina, da vidimo hoće li danas dva favorita Francuska protiv Poljske, odnosno Engleska protiv Senegala izboriti mesto među osam najboljih.

AdmiralBet je spremio i SPECIJALE na današnja dva duela osmine finala, u standardnu ponudu kombinaciju strelca i pobednika meča, na utakmici svetskih prvaka sa Poljacima ima nekoliko zanimljivih opklada.

Recimo ako Mbape i Levandovski daju najmanje po gol, i bude 5+ pogodaka u popodnevnom duelu (počinje u 16 časova) kvota je 20. Ili, ako prvi gol bude postignut glavom (Žiru na primer) i ukupno bude 3+, kvota je sočnih 7.00.

Što se tiče večerašnjeg meča (počinje u 20 časova), Markus Rašford se raspucao, ako nastavi u istom stilu, uz pobedu Engleske iz "keca" i najmanje dva gola na meču, kvota je 5.00. Ako verujete u golove i to da Senegal ide dalje, imate kvotu 12.

Danas se igra i derbi AdmiralBet ABA lige između Partizana i Budućnosti, crno-beli su u krizi, ali su favoriti (19:00), Zvezda bi trebalo da dobije Studentski Centar u Podgorici dva sata ranije. Uz bogatu ponudu, imate prilike i da se kladite na poene igrača, predložili bismo više od 6.5 na Madara, jednog od retkih igrača Partizana koji je u formi.

Kada je u pitanju kvota dana, najveća u Srbiji je na meč Eibara i Ueske, 2.00 na Baske, višu nećete naći. Uz jedan zicer, kvotu veću od 1.30, imaćete solidan profit. Recimo, ako u ovom trenutku spojite Partizan protiv Budućnosti i pobedu Eibara, kvota je 2.62. 

Srećno i kladite se na AdmiralBet!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak