Puklo među Belgijancima - Umalo tuča Azara i De Brujnea, Lukaku razdvajao

Autor: Nemanja Janošev
utorak 29.11.2022.
08:17
Izvor: Sportske.net

Loša atmosfera...

EPA-EFE/Ronald Wittek
EPA-EFE/Ronald Wittek

Povezane vesti

Ako ste se pitali zašto Belgijanci igraju ispod svih očekivanja i ne izgledaju kao celina na ovom Svetskom prvenstvu, odgovor možemo pronaći u poslednjim izveštajima sa treninga "crvenih đavola".

Naime, došlo je do manjeg fizičkog okršaja između Kevina de Brujnea, Edena Azara i Jana Vertongena. Nisu "sevale" pesnice, ali bilo je odgurivanja i po kojih grubih reči, javlja belgijski "RTL". 

Očigledno je da se sakupilo mnogo toga i da je moralo negde da izađe. Romelu Lukaku je bio čovek koji je razdvojio ovu grupicu igrača, ali tenzije su i dalje prisutne.

Belgijski mediji pišu o lošim odnosima u taboru selekcije. Sam Roberto Martinez je nedavno priznao da situacija u svlačionici nije najbolja, pa se tu i pronalazi ključ problema koji je vidljiv na terenu. 

Tibo Kurtoa i Kevin de Brujne ne razgovaraju godinama, a razlog je što je bivša devojka Sitijeve zvezde odlučila da ga prevari sa golmanom Reala. Zatim, Miši Batšuai i Romelu Lukaku nisu u dobrim odnosima baš kao ni Eden Azar i Leandro Trosar.

Previše je to za bilo koju ekipu, a kamoli za onu od koje se očekuju poveći uspesi na internacionalnoj sceni.

Belgijanci su osvojili tri boda na Svetskom prvenstvu u Kataru jedva pobedivši Kanadu pogotkom Mišija Batšuaija. U drugoj rundi su poraženi od Maroka.

Njima u poslednjem kolu treba pobeda protiv Hrvatske, a kvota u AdmiralBet je 2.75.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke