Ronaldo zapretio odlaskom sa SP? Hitno saopštenje FS Portugala!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 08.12.2022.
11:49
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava?

EPA-EFE/Noushad Thekkayil
EPA-EFE/Noushad Thekkayil

Povezane vesti

Portugalski list Rekord danas je senzacionalno plasirao svoju "ekskluzivu" da je Kristijano Ronaldo zapretio napuštanjem reprezentacije! 

Navodno, Ronaldo nije najbolje prihvatio odluku selektora Fernanda Santoša da ga ostavi na klupi u osmini finala protiv Švajcarske, ali se ubrzo ispostavilo da je to bila prava odluka, jer je njegov zamenik Gonsalo Ramoš postigao het-trik i upisao jednu asistenciju.

Rekord tvrdi da je Ronaldo bio besan i da je odbio čak i da trenira sutradan, već je sa ostalim starterima radio lakši trening u teretani. 

Vest se brzo proširila društvenim mrežama, nisu pomogle ni njegove verne "sluge" na društvenim mrežama Georgina Rodrigez i Ronaldova sestra, koje neretko koriste svaku priliku da stanu u njegovu odbranu. 

"Ostao je na klupi, pustio druge da igraju, to je sve deo posla i to je dobro. Samo molim 1% luzera i licimera da prestanu da s..u po ruci koja ih je hranila. Podržavajte Portugal ko god da igra. Portugal je tim, nije samo Ronaldo. Poštujte taj tim, a posebno Ronalda, jer on je večan i nikada neće biti zaboravljen zbog svega onoga što je uradio i što će tek uraditi", napisala je Ronaldova sestra Katja Aveiro.

Stvar je toliko otišla predaleko da je FS Portugala odlučio da se danas oglasi zvaničnim saopštenjem. 

"Kategorički negiramo da je kapiten naše reprezentacije Kristijano Ronaldo zapretio da će napustiti nacionalni tim tokom Mundijala. Kristijano Ronaldo je postavio mnoge rekorde za nacionalni tim, maksimalno je posvećen i mora da se poštuje sve što je uradio za našu reprezentaciju. Nacionalni tim, svi igrači, selektor i članovi stručnog štaba i članovi Saveza od prvog dana su ujedinjeni u ideji da predstave Portugal na najbolji mogući način na Svetskom prvenstvu", saopštio je FS Portugala. 

Ipak, Ronaldov govor tela kada je Gonsalo Ramoš postigao pogodak na početku meča, te odlazak u svlačionicu pre svih, dok su ostali saigrači slavili pred navijačima, Savez ne može da negira.

Videćemo šta će biti ako Ronaldo ostane na klupi protiv Maroka u četvrtfinalu, a male su šanse da bude starter...

Utakmica je na programu u nedelju u 16.00, a AdmiralBet nudi sjajnu kvotu na čistu pobedu Portugala - 1,75.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke