Runi: ''Argentina je prvi favorit'' Mesi ili Ronaldo? Englez nema dilemu!

Autor: Nemanja Veljković
petak 18.11.2022.
20:45
Izvor: Sportske.net

Runi odgovorio na prozivku Ronalda.

EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni
EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni

Povezane vesti

Bivši engleski reprezentativac Vejn Runi izjavio je da je Argentina glavni favorit na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Dodao je i da reprezentacija Argentine više ne zavisi samo od jednog igrača, pošto Lionel Mesi ima dovoljan broj kvalitetnih igrača koji mogu da mu pomognu u nastojanju da se popne na svetski tron.

''Za mene je Argentina favorit. Za razliku od 2018. godine, pored Mesija imaju veliki broj dobrih igrača poput Lautara Martineza, Leandra Paredesa, Rodriga De Pola i naravno Anhela Di Mariju. Osvajanjem Kopa Amerike prošle godine dobili su neophodno samopouzdanje, što im je dodatno umanjilo pritisak. Klima će im takođe odgovarati.''

Prema Runijem mišljenju, Mesi je najbolji fudbaler svih vremena.

''Svako ima drugačiji pogled na Mesija i Ronalda, ali rekao sam mnogo puta ranije da je za mene Mesi najbolji. Gledao sam mnogo video snimaka sa Dijegom Maradonom koji je po stilu bio sličan igrač, ali Mesi je bolji. On ima sve, kontrolu u igri, dribling, asistencije, dok je Ronaldo više strelac'', kazao je Runi u intervjuu za Tajms.

Englez je tako na specifičan način odgovorio na prozivku od strane Kristijana Ronalda. 

Podsetimo, portugalac je u nedavnom intervjuu prozvao i neke svoje bivše kolege, saigrače iz Mančester junajteda, a među njima i Vejna Runija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke